Connect with us

Featured

Miloš Biković – ZVEZDA telenovela OBOŽAVA našeg glumca! Hoće sa njim da SNIMI film! Nećete verovati o kome se radi!

Published

on

Miloš Biković ima vatrenu obožavateljku među zvezdama telenovela. Nekada je za njom ludeo ceo Balkan, a danas ona priznaje da obožava našeg glumca. Latinoamerička glumica Gabrijela Spanić otvoreno je priznala da ju je oduševio Miloš Biković.

Zvezda sapunice iz devedesetih godina “Zlobnica” priznaje da rado gleda Bikovićeve filmove i da priželjkuje da ga upozna.

ŠOK! Šta nam donose nove epizode serije IGRA SUDBINE? Luka i Aleksa će se POMIRITI?

– Odgledala sam nekoliko filmova u kojima Biković glumi i mogu vam reći da mi se baš dopada kako on to radi! Miloš je veoma zgodan i talentovan. Nadam se da ćemo jednog dana igrati zajedno u nekom filmu. To bih baš volela – kaže glumica.

Gabrijela Spanić je igrala bliznakinje u popularnoj telenoveli „Zlobnica“, koju je Srbija obožavala

Nedavno je u srpskim medijima kao bomba odjeknula informacija da će Gabrijela glumiti u jednoj srpskoj telenoveli. Ali, ona kaže da od toga nema ništa.

HIT! TOM KRUZ je SRBIN! A evo i KAKO! Nećete VEROVATI, ali prezivao se na IĆ!

– Tačno je da sam dobila poziv da se pojavim u nekoliko epizoda jedne srpske serije. Ali, nisam prihvatila jer sam shvatila da je taj projekat nesiguran. Međutim, biće mi velika čast da zaigram u nekoj vašoj seriji ako mi uloga bude zanimljiva – govori Gabrijela Spanić.

Zahvaljujući ogromnom uspehu meksičke telenovele “Zlobnica”, Gabrijela je 2004. posetila Srbiju i kaže da nosi samo najlepše uspomene.

JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

– Tretirali ste me kao kraljicu! U Srbiji sam se osećala zaštićeno i voljeno kao kod svoje kuće. Nikad neću zaboraviti tu posetu. Zasad ne planiram da posetim Beograd, ali ništa nije nemoguće. Sve se lako može promeniti – priča atraktivna glumica, koja uporedo ima i pevačku karijeru, pa je 2004. godine u emisiji “Grand šou” otpevala nekoliko svojih hitova.

Gabrijela priznaje da ne poznaje mnogo našu muziku.

HIT! BAĆA “JUŽNI VETAR” konačno PROGOVORIO! Evo PRVE reakcije Miodraga Radonjića na TO što će POSTATI TATA!

– Ispraviću to kada sledeći put budem došla u Srbiju. Ko zna, možda otpevam duet sa nekom vašom pevačkom zvezdom ako me bude pozvala – kaže ova lepotica.

Latino zvezda priča da joj nimalo nije bilo lako da u telenoveli koja joj je donela svetsku popularnost glumi dvostruku ličnost.

OTKRIVAMO – ZAŠTO Sofija MRZI OCA? Kakvu joj je to UŽASNU STVAR uradio kad je bila MALA!

– Igrala sam sestre bliznakinje koje su po karakteru veoma različite. To je bilo dosta zahtevno. Ali vrlo brzo sam ušla u suštinu tih likova i uspela sam da ih verodostojno odigram. Za potrebe serije morala sam da savladam meksički akcenat, jer sam u tom trenutku imala dosta izražen venecuelanski naglasak – završava priču glumica, čiji se otac iz Hrvatske preselio u Venecuelu i tamo oformio porodicu. (Izvor Kurir)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement