Avantura lakih zalogaja sa Meri Beri – 18. novembra na 24 KITCHEN sredom od 13.00

Novi mini-serijal “Brzi obroci: Meri Beri”, premijerno od 18. novembra, sredom u 13.00, na kanalu 24 Kitchen, povešće poznatu britansku kuvaricu u avanturu lakih zalogaja. Tokom šest epizoda, Meri Beri će posetiti nekoliko najuzbudljivijih i najlepših kulinarskih destinacija na svetu.

Pročitajte još TOP 10 KLJUČNIH činjenica o seriji PEVAČICA! Ko je BABA VLAJNA?

Tamo će otkriti recepte koji pružaju savršen ukus i štede vreme. Na aerodromu Hitrou zaviriće u restorane u kojima se godišnje hrani rekordnih 80 miliona putnika. U najprometnijoj vazdušnoj luci na svetu, ova vremešna dama naučiće aerodromske kuvare i gledaoce kako da očas posla spreme bogatu pileću čorbu i sendvič tortu od jabuka. Zatim će se pridružiti Kraljevskoj mornarici na jednom od najmoćnijih ratnih brodova, razaraču “HMS Defender”, kako bi otkrila na koji način njihovi kuvari s ograničenim budžetom dnevno skuvaju na stotine obroka. I dok posada izvodi vojnu vežbu, Meri kreće prema kuhinji da bi pomogla kolegama da u mamutskom zadatku pripreme 240 obroka za samo 75 minuta. Inspirisana svojim iskustvom na moru, Meri sprema pitu od sitne ribe, nesvakidašnju supu od karfiola i kiflice od mini kobasica.

Pročitajte još OTKRIVAMO – ZAŠTO Sofija MRZI OCA? Kakvu joj je to UŽASNU STVAR uradio kad je bila MALA!

Tragom “brzih obroka”, naša domaćica posetiće Maroko i Italiju, odakle će pred TV kamere doneti i jednostavne recepte. Videćemo kako na brz način da skuvamo jagnjetinu, napravimo začinjeni humus od šargarepe, svežu letnju salatu, bruskete, jela od testenine i neodoljivi tiramisu.

Foto PROMO