Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE u problemu zbog korone. OTKRIVAMO da li će biti PREKINUTO emitovanje serije!

Published

on

“Igra sudbine” postala je TV fenomen. Tokom radne nedelje, svako veče je uz junake popularne telenovele skoro milion i po gledalaca. S velikim nestprljenjem iščekuju svaku novu epizodu serije “Igra sudbine”.

Glad za avanturama i dogodovštinama porodice Kanački i svih koji su sa njima uvezani je velika. Šta će se dogoditi u emotivnim vezama Alekse i Mile, Sofije i LukeiNade i Strahinje. Šta će sledeće reći Pančeta? Koji je naredni zadatak Adine desne ruke Vukašina, kao i šta Ada Kanački planira da uradi? Strepnja je iz dana u dan sve veća.

Pročitajte još: IGRA SUDBINE nije prva serija u kojoj su igrale MILICA MILŠA i SANDRA BUGARSKI. U ovoj su bile RIVALKE! Pogledajte kako su se SVAĐALE (VIDEO)

Nakon vesti da su scenarista Žarko Jokanovići i njegova supruga i glavna glumica Milica Milša zaraženi korona virusom, ljubitelji ove serije poslali su mnoge poruke podrške, kao i želje za ozdravljenjem. Ali, tiho, onako više za sebe, pitaju se da li će novonastala situacija uticati na emitovanje i snimanje epizoda.

Igra-sudbine-151-epizoda (1)
Milica Milša kao Ada Kanački u seriji „Igra sudbine“

Pročitajte još: OTKRIVAMO: Evo kada stižu “KAMIONDŽIJE” na RTS! (VIDEO)

Proverili smo sa TV Prva šta se dešava sa sudbinom “Igre sudbine”. Rečeno nam je da prekida u emitovanju neće biti, da ima dovoljno epizoda i da armija poklonika nema razloga za brigu.

Pročitajte još: Luka Raco NE MOŽE da ŽIVI od obožavalaca. PROMENIĆE ime! Nećete verovati kako želi da se zove!

– Najavažnije od svega je da se oni koji su zarazili virusom što pre oporave, a materijala za program na  TV ima dovoljno – poručuju sa Prve.

Foto Promo

Advertisement