Connect with us

Featured

SAZNAJEMO Hoćemo li PONEDELJKOM ponovo gledati nove epizode serije IGRA SUDBINE?

Published

on

Od kako je u januaru emitovana prva epizoda telenovele “Igra sudbine”, svako veče ovu popularnu seriju gleda milion i po gledalaca. Pomama za dogodovštinama porodica Kanački i Ožegović, kao i svih koji su sa njima povezani je velika. Nije ni čudo što u vreme prikazivanja “Igre sudbine” nijedan TV program ne može da joj stane “na crtu”.

– Od prve epizode imali smo neverovatan rejting, kada je ova telenovela u pitanju – kažu za portal FILM i TV sa TV Prva, na kojoj se serija emituje. – Očekivali smo da prođe nekoliko dana kako bi se broj gledalaca ustalio, ali on je od prve scene imao stotine hiljada gledalaca. Do sada nismo imali seriju koja je tako brzo uzela veliki šer i održala ga do danas.

Pročitajte još: Sandra Bugarski je htela da ODBIJE ulogu PANČETE, a evo šta je RAZLOG!

Nedeljno su na programu četiri premijerne epizode, dok je ponedeljak rezervisan za reprizu. Ovo pravilo je uvedeno kada je proglašena pandemija korona virusa, a snimanja stopirana na dva meseca. Plan je bio da se sačuva dovoljno epizoda do povratka glumačke ekipe na set, kako ne bi bilo prekida u emitovanju.

Pročitajte još: Igra sudbine 179. epizoda – ŠOK! DEBELJKA optužuju za UBISTVO? Sofija je POLUDELA – UNA mora NESTATI!

To pravilo je ostalo i kasnije, kada su se stekli uslovi da se snimanje nastavi. I dok su neki zadovoljni što ponedeljkom mogu da obnove gradivo četiri epizode od prethodne nedelje, ima mnogo više gledalaca koji bi voleli da i ponedeljkom gledaju novu epizodu. Ipak, za njih nemamo radosne vesti.

Pročitajte još: IGRA SUDBINE u problemu zbog korone. OTKRIVAMO da li će biti PREKINUTO emitovanje serije!

– Model emitovanja nećemo menjati – poručuju sa Prve. – Ponedeljkom gledaoci mogu da odgledaju reprize epizoda od prethodne nedelje, a onda od utorka do petka u dobro znanom terminu od 21.00.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement