Connect with us

Featured

HIT! Stevan Piale, Luka iz serije IGRA SUDBINE otkriva – OVO je moj NAJVEĆI BLAM! Prošlo je 13 godina, ali zbog OVOGA još UMIRE OD STIDA!

Published

on

Glumac Stevan Piale očarao nas je kao Luka Kanački u TV noveli „Igra sudbine“. Sa Lukinom sudbinom i dobrim i lošim odlukama svakodnevno se saživljava ogroman broj gledalaca. Popularnost koju mu je doneo svojeglavi i naivni mladić Piale prihvata kao deo posla. Ističe samo da mu se broj pratilaca na instagramu multiplicirao na „enti“ broj i da ga na ulici prepoznaju. Inače, za sebe kaže, da mu se život nije bitno promenio od onog koji je do sada vodio.

Sandra Bugarski je htela da ODBIJE ulogu PANČETE, a evo šta je RAZLOG!

– Otac sam, suprug, sin, brat, drug, muzičar – kaže Piale, i dodaje – Tu se ništa nije promenilo . I dalje sam ona isti Piale, ljubitelj košarke i Crvene zvezde.

Tokom prethodnih meseci Igra sudbine ta je koja je obeležila Pialeovu karijeru, ali on je na pozorišnim daskama odigrao više od 40 uloga, što malo ko zna. Iskren, kakav jeste, on ne krije da mu se u poslu često dešavaju zgode i nezgode na koje je teško uticati. Tako je na setu „Igre sudbine“ najteže zadržati ozbiljnost, ali, kako je to otkrio u jednom intervjuu, bilo je i gorih stvari.

https://www.instagram.com/p/CF-U2wkpYrH/

SAZNAJEMO Hoćemo li PONEDELJKOM ponovo gledati nove epizode serije IGRA SUDBINE?

– Godine 2007. pripremao sam jednu predstavu i premijera je bila zakazana u Čortanovcima. Posle premijere bio je koktel i prijem za glumce. K ako smo bili mladi i orni za provod sa tog koktela vratio sam se oko 03.00 ujutru. Problem je bio što smo već u 05.00 morali da ustanemo kako bismo gostovali na Jutarnjem programu RTS – počinje priču Piale.

OTKRIVAMO sve o FINALU drugog ciklusa serije DRŽAVNI SLUŽBENIK! SAZNAJ da li će biti 3. SEZONE!

 – Stigli smo u studio, smestili se i čekali da nas uključe u program kako bismo počeli razgovor o premijeri. Bili smo nas četvorica glumica, reditelj i voditeljski par. U jednom trenutku primetio sam da kamera snima reditelja. Kako sam bio jako umoran odlučio sam da koristim te trenutke da sklopim oči. I ja sam tako „sklopio“ oči, ali je to moje sklapanje, izgleda, trajalo, malo duže.

OLJA LEVIĆ je jedna od najzgodnijih glumica, a tek da VIDITE njenu SESTRU! Kao da su BLIZNAKINJE! (FOTO)

U jednom momentu samo sam osetio snažan šamar. Otvaram oči, vidim voditeljku koja gleda u mene i  shvatam da mi je postavljeno pitanje. Ali pojma nemam šta me je pitala, jer sam u tom sklapanju očiju, popularnom „kljucanju“, ja, izgleda, zaspao.  Inače, šamar mi je udario kolega Mladen Sovilj koji je sedeo do mene, kako bi me probudio. A najsmešniji je bio moj odgovor – Da, meni se to dopada. Tek kasnije shvatio sam da me je žena pitala o tome koju ulogu igram. To je blam koji i posle 13 godina nisam zaboravio – uz smeh zaključuje Piale!

ONA je NAJVEĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Tako je odlučila publika. EVO o kojoj glumici je reč…

Foto Instagram

Advertisement