Connect with us

Top Story

ŽIGOSANI U REKETU – Sezona 2, EPIZODA 28 (petak): MARKO želi da PREKINE aferu sa Ana Marijom. Hoće li moći?

Published

on

“Žigosani u reketu”, u 28. epizodi druge sezone, koja je na TV Nova S u petak (13. novembra) od 21.00, donose nam nove intrige i obrte.

Senka se ne snalazi u ulozi suvlasnika fabrike i previše je popustljiva prema zahtevima radnika.

Bojana joj stavlja do znanja da mora imati meru u svom altruizmu. Govori joj da ne sme davati pojedinim radnicima privilegije koje ne može posle obezbediti svima ostalima.

Pročitajte još: Sandra Bugarski je htela da ODBIJE ulogu PANČETE, a evo šta je RAZLOG!

Milovan nastavlja sa svojim čudnim ponašanjem. Deluje da je potpuno neupotrebljiv za sukobe u političko-medijskoj areni, u koje je Anamarija uvukla redakciju.

Pročitajte još: HIT! TOM KRUZ je SRBIN! A evo i KAKO! Nećete VEROVATI, ali prezivao se na IĆ!

Krešo na svoju ruku odlazi da razgovara sa majkom Reljinog deteta, Milicom. Pokušaće da pomogne i Relji i bebi Gavrilu i Milici.

Marko pokušava da prekine aferu sa Anamarijom, koja se ponovo rasplamsala.

Pročitajte još: Goran Bogdan nominovan za nagradu OSKAR. A nećete verovati koji naš glumac je trebalo da odigra ulogu u filmu OTAC!

Glavne uloge igraju: Nebojša Dugalić, Filip Šovagović,  Aleksandar Radojičić, Iva Ilinčić, Miona Marković, Svetozar Cvetković, Dubravka Mijatović, Nenad Heraković, Vesna Trivalić, Slobodan Ninković, Slaviša Čurović, Milan Čučilović, Jovan Jovanović, Miodrag Dragičević…

Pročitajte još: OLJA LEVIĆ je jedna od najzgodnijih glumica, a tek da VIDITE njenu SESTRU! Kao da su BLIZNAKINJE! (FOTO)

Autori serije: Dragan Bjelogrlić i Marko Savić

Scenario:  Saša Podgorelec, Кosta Peševski, Antonio Gabelić, Dušan Bulić, Marko Manojlović, Ranko Božić, Milan Кonjević, Marko Popović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement