Connect with us

Featured

Publika je POLUDELA! Luka RACO i Olja LEVIĆ više NISU OMILJENI glumački PAR! Evo KO ih je SMENIO!

Published

on

Mladi i perspektivni glumci Luka Raco i Olja Lević, nedavno su kao Aleksa i Mila u seriji “Igra sudbine”, osvojili nagradu publike festivala FEDIS.

SAZNAJEMO Hoćemo li PONEDELJKOM ponovo gledati nove epizode serije IGRA SUDBINE?

Bila je to ubedljiva pobeda sa osvojenih skoro 80 odsto glasova. Publika u Srbiji, bez mnogo sumnje, obožava telenovelu “Igra sudbine” koja se od utorka do petka emituje svake večeri od 21.00 na kanalu TV Prva. Avanture Kanačkih i Ožegovića kojima o glavi rade Sofija, Matija i Donka uz pomoć brojnih saveznika, ne jenjavaju ni mesecima posle premijere.

Prema zvaničnim podacima TV Prva rejting serije od prve epizode je ogroman. “Igru sudbine” svake večeri gleda barem million gledalaca.

Sandra Bugarski je htela da ODBIJE ulogu PANČETE, a evo šta je RAZLOG!

Luka RACO i Olja LEVIĆ više NISU OMILJENI glumački PAR!

Ipak, favoriti su se tokom prethodnih skoro 180 epizoda menjali. Poslednjih nekoliko nastavaka jezičak na vagi omiljenih junaka iz serije polako je pomerio sa strane Luke i Olje ka jednom drugom paru.

Da li zbog svih nedaća koje su ovo dvoje proživeli poslednjih nedelja ili, jednostavno zbog toga što su svojom glumom i harizmom pobrali ogroman broj simpatija popularne serije, Strahinja i Nada postali su novi omiljeni glumački par.

Igra sudbine 179. epizoda – ŠOK! DEBELJKA optužuju za UBISTVO? Sofija je POLUDELA – UNA mora NESTATI!

Nada-i-Strahinja

To je nedavno i potvrđeno nagradom Beogradski pobednik koja je glumačkom tandem Ammar Mešić i Milica Tomašević dodeljena upravo u ovoj kategoriji. Nada i Strahinja, odnosno Ammar i Milica ovu nagradu pošteno su zaslužili, a mi im na njoj i čestitamo.

HIT! Stevan Piale, Luka iz serije IGRA SUDBINE otkriva – OVO je moj NAJVEĆI BLAM! Prošlo je 13 godina, ali zbog OVOGA još UMIRE OD STIDA!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo Prva TV

Advertisement