Connect with us

Featured

Igra sudbine 182. epizoda – Žaklina je POLJUBILA Aleksu! Sofija je videla SVE, a uskoro će videti i MILA! Sledi HAOS!

Published

on

Skandal, skandal, skandal! Da se mi pitamo, Igra sudbine 182. epizoda trebalo bi da se zove SKANDAL! I to epskih razmera. Jer ono što sledi zavrteće radnju najpopularnije TV serije za 180. stepeni. O d tog ringišpila garantujemo pašćete sa nogu, a evo i zašto.

IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

Siroti Aleksa naseo je na ministarkinu foru! Kao što je poznato, najveće greške nastaju u brzini, a Aleksa na brzinu kojom ga je poljubila Žaklina tankosić, Milevina ćera – nije bio spreman. Međutim, oni veštiji poput Sofije Šubarević jesu. I sve su snimili, zabeležili i spremili se da prenesu dalje.

Igra sudbine 182. epizoda -Aleksa je PREVARIO MILU! A Sofija je videla SVE! Međutim, pravi ŠOK tek SLEDI!

Međutim, nije Sofija jedina koja će priču o ovom poljupcu rastrubiti svima. Mileva i Žaklina već su spremne za nastavak svog plana. Slika ide direktno na instagram, i na njoj će biti tagovani svi koji Žaklini padnu na pamet. Samo je pitanje trenutka kada će ona osvanuti i na Milinom telefonu. A onda sledi – HAOS!

HIT! Ovo je TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih FILMOVA u prvoj deceniji 21. veka! Drugi su ANĐELI, a na prvom mestu je…

Kako će se siroti Aleksa spasti ovog puta? Teško da će Mila ovo uspeti da mu oprosti. Iako svi znamo da nije kriv, slika na kojoj se on ljubi sa Žaklinom neoboriv je dokaz koji će promeniti sve. Sofija se sprema za veliku pobedu.

HIT! JALA BRAT i BAĆA iz filma JUŽNI VETAR 2 imaju ISTU FRIZURU! OTKRIJTE – KO je KOGA ISKOPIRAO?

Foto Printskrin

Advertisement