Connect with us

Featured

Igra sudbine 182. epizoda -Aleksa je PREVARIO MILU! A Sofija je videla SVE! Međutim, pravi ŠOK tek SLEDI!

Published

on

Igra sudbine 182. epizoda napokon će posle duže vremena situaciju dovesti do usijanja. U novoj epizodi koja je na programu 19. novembra od 21.00 na TV Prva očekuju nas jedna prevara, jedno saslušanje i jedna SMRT. Ali da krenemo redom.

Igra sudbine 181. epizoda – ŠTA je to KOMARAC tražio od VUKAŠINA? Sledi nova UCENA! Ada je POLUDELA!

Nesvesan onoga što ga čeka, mladi Aleksa Kanački upada u klopku. A i ne sluti ko mu je podmeće. Ipak, naseo je. Ne samo da će kamera ovekovečiti trenutak njegovog poljupca sa drugom ženom, već će to uživo videti i Sofija. Sigurni smo da će ona to iskoristiti kao ultimativno oružje u borbi sa familijom Kanački.

IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

Ono što niko ne sluti jeste to da se iza ove prevare krije ministarka Mileva, lično.

Sa druge strane Pančeta je jedva dočekala svojih pet minuta. Stavlja Strahinju na „optuženičku klupu“ i „preslišava“ ga šta je tačno rekao Tići. Ona se plaši da li je još nekome preneo da ona navodno ima rak. Hoće li se Pančetina bela laž otrgnuti kontroli?

HIT! JALA BRAT i BAĆA iz filma JUŽNI VETAR 2 imaju ISTU FRIZURU! OTKRIJTE – KO je KOGA ISKOPIRAO?

Luka izveštava Adi o istrazi koju je navodno sam sproveo, a u vezi sa magacinom. Hoće li je vesti koje je saznala – obradovati?

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Vukašin saznaje za bizarni zahtev koji je Komarac uputio načelniku policije. Kada objave vest o njegovoj smrti, želi da mu donesu novine sa čituljama kako bi video ko ga žali.

Foto Promo

Advertisement