HIT! VELIKI povratak NAJPOPULARNIJE STRANE SERIJE na male ekrane! Evo kada stižu nove epizode OKRUŽEN MRTVIMA! (VIDEO)

twd SEASON 10 OKRUZEN MRTVIMA

Decenijsko putovanje „Okružen mrtvima“, jedne od najpopularnijih TV serija 21. veka, polako se bliži kraju. Ostalo je još svega tridesetak epizoda do poslednje klape i velikog finala, ali to nije i poslednje zbogom svetu zombija u kom se retki preživeli iz petnih žila bore da budu – ljudi.

ŠOK! Mobilni TELEFONI mogu da nas UBIJU? Serija NEXT otkriva nam KAKO!

Na radost mnogobrojnih ljubitelja serijala zasnovanog na stripovima Roberta Kirkmana, pod producentskom palicom Skota M. Gimpla, a uz podršku šouranera Andžele Kang, televizijska kablovska mreža FOX najavila je da se posle duže pauze „Okružen mrtvima“ vraća na male ekrane.

Produžena 10. sezona serije OKRUŽEN MRTVIMA , sa šest bonus epizoda, premijerno će početi da se prikazuje u ponedeljak 1. marta 2021. na kanalu FOX.


U poslednjoj emitovanoj epizodi aktuelnog cikusa “Okružen mrtvima” svedočili smo padu Alfe (Samanta Morton) i Bete (Rajan Herst), i konačnom kraju rata protiv Šaptača. Kraljevstvo je poraženo, Hiltop je uništen, a Aleksandrija je napuštena tokom pripreme za konačni obračun. Preživeli su bili zatočeni i razdvojeni jedni od drugih. Međutim, kada su se suočili sa skoro sigurnom smrću, ujedinili su se i zauvek eliminisali pretnju od horde.

ŠOK! Prebijen glumac Aleksandar Radojičić! Pročitajte zašto?

U šest novih epizoda pratimo preživele dok pokušavaju da se oporave od posledica uništenja koje su Šaptači ostavili za sobom. Godine provedene u iščekivanju boljeg sutra, između života i smrti, napokon na videlo prizivaju traume iz prošlosti. U nastavku 10. sezone gledaoci će videti ranjivije strane svojih junaka. Zapitaće se u kakvom stanju su čovečanstvo, njihove zajednice, ali i njihovi umovi. Pitanje – Ima li života posle smrti, zvuči opravdanije nego ikad. Hoće li junaci “Okružen mrtvima” uspeti da pronađu snagu da zajedno izgrade novu budućnost.

Okruzen mrtvima sezona 10

U nastavku postapokaliptične sage pojaviće se i novi glumci, među kojima su su Robert Patrik (“Terminator 2”, “Peri Mejson”, “Škorpija”) u ulozi Mejsa, Hilari Barton Morgan (“Tri Hil”, “Kriminalci u odelima”, ”Petak veče sa Morganovima”) kao Lusil, i Okea Eme-Akvari (“Grenland”, ”Kobra Kaj”) u roli Elajdže.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo