Connect with us

Top Story

ŠOK! Prebijen glumac Aleksandar Radojičić! Pročitajte zašto?

Published

on

Aleksandar Radojičić, zvezda serije „Žigosani u reketu“ na svom instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj je u podlivima i posekotinama po licu. Poznati glumac trenutno je angažovan na  seriji „Zlatni dani“. Scena je zahtevala da njegov lik izgleda pretučeno. Odličan rad maskera i šminkera na setu umalo je izazvao paniku među Radojičićevim fanovima, jer glumac zaista izgleda kao da ga je neko „pošteno isprebijao“.

Instagram Aleksandar Radojičić i Andrija Kuzmanović

U seriji „Zlatni dani“ glavne uloge igraju Tamara Krcunović i Andrija Kuzmanović. Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd i prati mladi par koji posle neuspelih brakova, počinje da stvara porodicu. U njihove živote ulazi brojna familija, komšije i prijatelji koji sa svojim problemima, emocijama  i dogodovštinama pokazuju da život uvek ima i svoju duhovitu stranu. I upravo taj humor čini ovu priču iskrenom, lekovitom i zanimljivom.

Pročitajte još: Igra sudbine 184. epizoda – utorak, 24. novembar: Žaklina će ALEKSI napraviti HAOS od života! A evo i KAKO!

Pored Andrije Kuzmanovića i Tamare Krcunović u seriji će igrati i Mima Karadžić, Snežana Savić, Amar Ćorović, Uroš Jakovljević, Jana Milosavljević, Maja Šipovac. Pored njih, u glumačkoj podeli su i Dušanka Duda Glid, Miloš Đorđević Coka, Mladen Sovilj…

Pročitajte još: SLUČAJ PORODICE BOŠKOVIĆ – 7. i 8. epizoda: Boškovići dobijaju karte za premijeru. Ali u njoj igra Gavrilov najljući rival!

Naravno, tu je i Aleksandar Radojičić, koji je dobio ulogu u kojoj, između ostalog, dobija i batine. Razlog za modrice i krv na licu saznaćemo  kada serija “Zlatni dani” bude emitovana na televiziji Pink. Do tada samo možemo uz instagram naloge glumaca da pratimo kako teče snimanje, ali i da svedočimo tome da se oni uz ozbiljan rad i predanost na setu odlično i zabavljaju.

Foto INSTAGRAM i PROMO

Advertisement