Connect with us

REALITY

ŠOK! IGRA SUDBINE – Ženi se Aleksa, ali ne sa MILOM? Fanovi POLUDELI

Published

on

Luka Raco, koji u hit TV noveli “Igra sudbine” glumi Aleksu, vešto krije svoju intimu. Fanove i pratioce na društvenim mrežama obaveštava dozirano o onome što mu se događa u privatnom životu. Oni koji ga malo bolje poznaju kažu da nije neko ko će pričati samo priče radi.

ŠOK! Umrla MADONA? Obožavaoci u NEVERICI! Svet se oprašta od pevačice… TUGA

E, zato je Luka Raco iznenadio mnoge ovih dana. On je javnovsti predstavio svoju izabranicu Vanju Marković. Luka i njegova izabranca, prema glumčevim rečima, poznaju se nekih desetak godina. A upoznali su se, kako drugačije, nego uz pomoć društvenih mreža.

https://www.instagram.com/p/CIBE_YPJw27/

– Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje – rekao je Luka Raco

ŠOK! Ser Entoni Hopkins DOŽIVEO nervni slom – otkrijte i zašto…

Luka za Vanju kaže da ima onaj X-faktor, nešto što rečima, ni sam, ne može da opiše.

– Nakon prvog sastanka imao sam neodoljivu želju ponovo da je vidim, što mi se ranije, s drugim devojkama, nije događalo. To je jedan od razloga zašto nijednu prethodnu vezu nisam želeo da nastavim i borim se za nju. Sve bude super, dogovorimo se da odemo na sastanak, ali čim se sutradan probudim, prestajem da razmišljam o toj osobi. Sada je to potpuno drugačije, moje misli su stalno s Vanjom – iskren je Luka. 

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI PREOKRET! Luka postaje SMETNJA! Sofija i Matija hoće da ga se REŠE? A evo i kako…

On je istakao da se gotovo ne razdvajaju, a i dotakli su se tema venačanja. Kažu da su stalno zajedno, ili kod Luke ili kod Vanje, pa da već izgleda kao da žive zajedno. A Vanja je na temu o braku i deci izjavila:

– Zašto da ne i ja sam porodičan tip. Kroz dva meseca napuniću 27 godina, što nije malo. Mislim da je u ovim godinama glupo započinjati vezu sa osobom s kojom se ne vidite u braku. To je prirodan sled, pa videćemo kada dođe vreme za to.

Izvor Kurir

Advertisement