Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI PREOKRET! Luka postaje SMETNJA! Sofija i Matija hoće da ga se REŠE? A evo i kako…

Published

on

Igra sudbine u narednim epizodama pravi veliki zaokret u odnosnu na dosadašnji tok radnje. Vreme je za još jedan veliki preokret. I to epskih razmera. U prilog tome govori nam već naredna epizoda serije „Igra sudbine“.

Igra sudbine 186. epizoda – Luka se OKREĆE protiv Sofije i MATIJE! Oni su u ŠOKU! Evo ŠTA ĆE IM PORUČITI!

Nakon što im otvoreno bude poručio da on neće otpustiti Unu i da joj je lično naredio da preda policiji papire koji mogu Matiju strpati u zatvor, Luka će na sebe navući bes glavnih zlikovaca. Matija i Sofija shvatiće da u Luki više nemaju saveznika. I ne samo to. Luka je sada u protivničkom taboru.

BESA – počelo snimanje druge sezone. Saznajte gde…

Prišao je Aleksi, Mili i Uni, a samim tim je stao na Adinu stranu. To nikako ne odgovara Matiji i Sofiji. Upravo zbog toga od naivnog pomoćnika on u njihovim očima postaje velika opasnost. A opasnosti se moraš rešiti odmah da se ne bi ona rešila tebe. Zbog toga će Sofija i Matija, nakon što se oporave od prvobitnog šoka krenuti u ofanzivu.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI ŠOK! Luka odlazi u ŠUMU!? I gubi PAMĆENJE?

Jedno od rešenja o kojima je Sofija, svakako, već govorila jeste razvod. Time bi zauvek isključila Luku Kanačkog iz svog života, ali i prigrabila veliki deo njegove, odnosno Adine imovine. Međutim, hoće li to biti dovoljno da zaustavi ovog lava za kog smo videli da u trenutku kad je ranjen može da bude prilično opasan.

EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

Toga su sigurno svesni i Matija i Sofija. Hoće li se baš zbog toga i rešiti na neki radikalniji potez. Ako je verovati scenariju originalne serije na osnovu koje je zasnovana naša „Igra sudbine“, izgleda da hoće. Jer u kolumbijskoj verziji tamošnji negativci pokušaju da lika kog u našoj seriji liše života. posle toga slede zavrzlame koje u potpunosti promene tok radnje.

ŠOK! IGRA SUDBINE – ADA Kanački se NE VRAĆA pred KAMERE! A evo i zašto!

Hoće li tako biti i u našoj „Igri sudbine“? To niko osim scenarista ne može znati…

EKSKLUZIVNO – Otkrivamo TAČAN DATUM početka snimanja serije UBICE MOG OCA 5! Evo kada pada PRVA KLAPA!

Foto Promo

Advertisement