Connect with us

Featured

ŠOK! Umrla MADONA? Obožavaoci u NEVERICI! Svet se oprašta od pevačice… TUGA

Published

on

Fudbaler Dijego Armando Maradona preminuo je u sredu, 25. novembra u 60. godini, ipak na društvenoj mreži Tviter je došlo do zabune, korisnici te društvene mreže su shvatili da je preminula pevačica Madona. 

Igra sudbine ŠOK! Strahinja je PREVARIO Nadu!? A evo i sa kim! Ali ni NADA mu nije ostala DUŽNA! 

Tako su u trending na Tviteru ušli oproštaji od svetski poznate pevačice Madone. Naime, veliki broj ljudi je razumeo da je u pitanju smrt pevačice Madone, umesto fudbalera Maradone.

https://twitter.com/motiroti_/status/1331653773014437890?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1331653773014437890%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fzabava%2Fpop-kultura%2F3574129%2Fumesto-od-maradone-mnogi-su-se-oprostili-od-madone-drustvene-mreze-gore-svi-se-oprastaju-od-legendarne-pevacice-foto

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI PREOKRET! Luka postaje SMETNJA! Sofija i Matija hoće da ga se REŠE? A evo i kako…

Prema pisanju argentinskih medija Maradona je u svom domu doživeo srčani udar i primljen je u bolnicu, ali je tu njegova smrt proglašena posle svega nekoliko minuta. Imao je 60 godina.

Smatra se jednim od najvećih sportista 20. veka, a u bogatoj karijeri nastupao je za Argentinos Juniors, Boku Juniors, Barselonu, Napoli, Sevilju i Njuels Old Bojs. Za reprezentaciju Argentine, sa kojom je bio svetski prvak, odigrao je 91 meč i postigao 34 gola.

Argenitnac se oporavljao od operacije na mozgu koju je nedavno imao, ali su lekari po okončanju zahvata govorili da je on prošao dobro i da se očekuje pun oporavak fudbalske legende. Spominjao se i Maradonin odlazak u neku od klinika za lečenje bolesti zavisnosti.

Igra sudbine 186. epizoda – Luka se OKREĆE protiv Sofije i MATIJE! Oni su u ŠOKU! Evo ŠTA ĆE IM PORUČITI!

Maradona je 2000. godine umalo izgubio život posle srčanog udara izazvanog kokainom, a potom je proveo godine rehabilitacije tokom kojih je često boravio na Kubi. Pet godina posle toga ugrađen mu je bajpas želuca kako bi izgubio na težini, a 2007. godine bio je u bolnici zbog hepatitisa povezanog sa alkoholizmom.

Tokom Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine kamere su zabeležile kako je izgubio svest u svečanoj loži tokom meča Argentine i Nigerije.

PREPORUKA: Kanal National Geographic snimio je odličan dokumentarac o životu proslavljenog argentinskog fudbalera Dijega Maradone pod nazivom Maradona Confidiental

Argentinski fudbalski savez izrazio je „svoju najdublju tugu zbog smrti fudbalske legende“.

Maradona je predvodio Argentinu na na četiri svetska prvenstva i postigao je 34 gola u 91 nastupu. 1990 Argentina je u finalu izgubila od NemačkePred kraj karijere, Maradona se borio s zavišnošću od kokaina bilo mu je zabranjeno da igra 15 meseci nakon što je 1991 bio pozitivan na drogu.

Iz profesionalnog fudbala povukao se 1997. godine, na svoj 37. rođendan, tokom drugog boravka u argentinskom velikanu Boka Juniorsu.

BESA – počelo snimanje druge sezone. Saznajte gde…

Kao trener vodio je reprezentaciju svoje zemlje na svetskom prvenstvu 2010. gdje je u četvrtfinalu Argentina izgubila od Nemačke.

Njegov kontroverzni život nikada nije umanjio harizmu jednog od najboljih igrača fudbala na svetu.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI ŠOK! Luka odlazi u ŠUMU!? I gubi PAMĆENJE?

Maradona je voleo Srbiju i Srbe, i rado se sećao kada je bio počasni gost u našoj zemlji, kada je bio gost režisera Emira Kusturice. „Pa naravno. Emir je moj prijatelj, napravio je odličan film o meni. Bilo mi je lepo kod vas. Moje srce je uz Srbiju, a znam da je i srce cele Argentine uz vašu zemlju i da moj narod gaji snažna osećanja prema vašem“, uz širok osmeh poručio je tada Maradona.

Foto Promo

Advertisement