Connect with us

REALITY

ŠOK! Ser Entoni Hopkins DOŽIVEO nervni slom – otkrijte i zašto…

Published

on

Entoni Hopkins – glumac, ser, oskarovac, kompozitor, filantrop… I mogli bismo tako ovom britansko-američkom glumcu do sutra da nabrajamo epitete. Najjednostavnije je, ipak, reći samo – Entoni Hopkins i ceo svet zna o kome je reč.

BESA – počelo snimanje druge sezone. Saznajte gde…

Entoni Hopkins ima 82 godine i veliku želju za životom, zato i vodi računa o svom zdravlju.Baš zbog toga poštuje sve mere vezane za epidemiološku situaciju. Hopkins je u svom domu u Malibuu, Kalifornija punih 253 dana. Zbog brige o svom zdravstvenom stanju odlučio je da ode u samoizolaciju. Kako bi prekratio dan Hopkins je aktivan na društvenim mrežama. Na tviter nalogu koji prati više od 600 hiljada ljudi Hopkins objavljuje različite sadržaje. Od početka pandemije COVID-19 ser Entoni je pokrenuo akciju  „No Kid Hungry“ kojoj su se pridružile mnoge poznate ličnosti i kolege čuvenog glumca.

Ipak, da je odličan glumac, što je potvrđeno Oskarom, Baftom, Emijem i mnogim drugim nagradama, pokazao nam je i poslednjim tvitom u kojem glumi da je na ivici nervnog sloma. Razlog tome je višemesečna samoizolacija. Njegov tvit pregledan je 1,9 miliona puta, retvitovan je više od 18 hiljada puta, a komentare je ostavilo više od 112 hiljada njegovih fanova širom sveta.

Igra sudbine 185. – UNA je u OPASNOSTI! Matija je rešio da je UNIŠTI! Ali to nije sve!

Entoni Hopkins je za ulogu Hanibala Lektora u filmu „Kad jaganjci utihnu“ (1991) dobio Oskara za najbolju mušku ulogu. Nagrada je potvrdila reči čuvenog ser Ričarda Atenboroua da je Hopkins jedan od najboljih glumavca svoje generacije, a konkurencija nije bila mala.

EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

Kao i sa epitetima, kada je u pitanju ovaj sjajni glumac i lista njegovih uloga je pozamašna: „Upoznajte Džo Bleka“, „Pobuna na brodu Baunti“, „Bram stokerova Drakula“, Legenda o jeseni“, „Amistad“ samo su neke od njih.

Foto PROMO

Advertisement