Connect with us

Featured

Miloš Biković pobegao OD KORONE! A evo i GDE!

Published

on

Miloš Biković s pravom nosi titulu uspešnog muškarca. “Tiha je patnja” mnogih devojčica i dama, a talenat koji ima odveo ga je u Rusiju, gde se broj onih koje za njim uzdišu neverovatno uvećao.

Miloš Biković se DIRLJIVOM porukom OPROSTIO od PATRIJARHA IRINEJA! Evo šta je BIKOVIĆ poručio o IRINEJU!

Njegove objave na društvenim mrežima ne prolaze neprimećeno. Armija pratilaca guta svaku objavu, bilo sa premijera nekog filma, snimanja, izleta ili reklame. Svaki njegov pokret medijski je propraćen.

Njegov intstagram nalog prati skoro 2 miliona ljudi, a veliki procenat pripada ženama. U poslednje vreme njegov Instagram prati zavid broj Ruskinja.

Igra sudbine ŠOK! Strahinja je PREVARIO Nadu!? A evo i sa kim! Ali ni NADA mu nije ostala DUŽNA!

Među poslednjim objavama su one na kojima se vide lepote Moskve, ali je fotografija sa obale mora posebno zaitrigirala javnost. Miloš je ispod ostavio komentar da je Moska zaista ogroman grad dodavši smajli ikonicu.

Mnogi su pitali da im objasni gde se tačno nalazi, a mi samo možemo da predpostavimo da se Miloš Biković, junak filma i serije “Južni vetar” negde sklonio, da zbog epidemije korona virusa, negde “puni baterije” i uživa, dok ne krenu nove obaveze.

Foto INSTAGRAM i PROMO

Advertisement