Connect with us

Featured

Deo ekipe Igre sudbine na SULUDOM letu! Nada, Pančeta i Komarac osvajaju nebo iznad SRBIJE.

Published

on

I dok s nestrpljenjem očekujemo da vidimo ko se u Kan holdingu ljubi sa kim, oni uživaju. Milica Tomašević, Sandra Bugarski i Milan Bosiljčić pauzu u snimanju TV novele „Igra sudbine“ koriste za „sve novce“.

Igra sudbine 189. epizoda OPASNO! – Bruner predlaže radikalne mere! Nekoga želi da “skrati za glavu”!

Smart produkcija, kuća koja stoji iza najgledanije domaće TV novele, više puta je armiju fanova obavestila da epizoda ima dovoljno i da ništa neće uticati na tok emitovanja, iako se pauza u snimanju odužila.

KO SVE glumi u “Radio Milevi”. Saznajte…

I dok neki glumci ove serije uživaju u čarima roditeljstva ili rade na nekim drugim projektima, trojka Nada, Pančeta i Komarac osvajaju nebo iznad Srbije. Naime, na svom instagram nalogu Milica Tomašević pokrenula je „lajv“ u kojem se videlo da je vesela trojka u avionu. Milan Bosiljčić, znan nam kao Komarac, bio je na mestu kopilota, a Milica je svaki momenat delila sa fanovima.

PREMIJERA serije “Zlatni dani” na PINKU! Saznajte i kad…

Uzbuđenje je poraslo kada se „lajvu“ priključio i Ammar Mešić, koji sudeći prema snimku uživa u nekom hotelu, spa centru verovatno odlučan da napuni baterije za nove avanture. A onda se dogodilo i to! Milan je počeo da upravlja avionom, naravno uz nadzor iskusnog pilota. Tada je Milica zažalila što nije na njegovom mestu.

Foto PRIVATNA ARHIVA

Advertisement