Connect with us

Featured

PREMIJERA serije „Zlatni dani“ na PINKU! Saznajte i kad…

Published

on

“Zlatni dani” – seriju nastalu prema scenariju Gordana Mihića, a u režiji Marka Sopića, gledaoci će videti u ponedeljak 14. decembra na Pinku. Iako je na samom početku emitovanje serije bilo najavljivano za 31. oktobar, pandemija Korona virusa malo je odgodila premijeru prve od 30 snimljenih epizoda .

Igra sudbine 188. epizoda – LJUBAVNA SCENA u Kan holdingu! Ko se to nama LJUBAKA?

Prva klapa “Zlatnih dana” pala je 17. avgusta, a promocija serije održana je tada u bašti restorana Jam na Dorćolu. Nova domaća serija realizovana je u produkciji Telekoma Srbija i RTV Pink, i u izvršnoj produkciji Stella production. Snimanje prema tekstu jednog od najvećih srpskih dramskih pisaca trajalo je nešto više od četiri meseca u Beogradu i okolini.

USKORO na televiziji “RADIO MILEVA”! Otkrijte i kada…

Prema rečima izvršnih producenata Anite Todorović i Nine Radulović, ovo je priča o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, nesnalaženju, dovijanju, pravu na ljubav koje ne zastareva, baš kao što je to slučaj sa pravom na smeh ili suze.

Zlatni dani
Ekipa serije „Zlatni dani“

OTKRIVAMO SVE o novoj domaćoj seriji KLAN! Pogledajte PRVI TREJLER (VIDEO)

Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd i prati mladi par (Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović) koji posle neuspelih brakova, počinje da stvara porodicu. U njihove živote ulazi brojna familija, komšije i prijatelji koji sa svojim problemima, emocijama  i dogodovštinama pokazuju da život uvek ima i svoju duhovitu stranu. I upravo taj humor čini ovu priču iskrenom, lekovitom i zanimljivom.

Pored Andrije Kuzmanovića i Tamare Krcunović u seriji će igrati i Mima Karadžić, Snežana Savić, Amar Ćorović, Uroš Jakovljević, Jana Milosavljević, Maja Šipovac, a pored njih, u glumačkoj podeli su i Vuk Kostić, Dušanka Duda Glid, Miloš Đorđević Coka, Mladen Sovilj…

Foto PROMO

Advertisement