Connect with us

Featured

KORONA kosi! Još jedan poznati glumac inficiran virusom Covid-19!

Published

on

Brojke obolelih od virusa korona svakog dana su sve veće. Od virusa korona oboleo je još jedan poznati glumac. Novih slučajeva inficiranih u jednom danu ima u proseku oko sedam i po hiljada. Sve te vesti, crne statistike i podaci upozoravaju nas da moramo bolje da se pridržavamo proglašenih epidemioloških mera.

NAPRAVLJEN PAKT! Igra sudbine 191. epizoda – UDRUŽENO protiv Matije

Ovim virusom inficirao se i poznati glumac, čiju smo premijeru filma “Vikend sa ćaletom” nedavno gledali u bioskopima. Nenadu Jezdiću potvrđen je Covid-19, a on se, prema sopstvenim rečima, na samom početku bolesti osećao dobro. Međutim, nakon nekoliko dana jezdić je primljen u bolnicu “Dragiša Mišović” sa obostarnom upalom pluća.

Serija KOSTI – 6. decembar (RTS 1, 20.05)

– Poštovani, nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio pozitivan, šušten sam na kućno lečenje. Nakon novog pregleda, lekari su odlučili da me zadrže na bolničkom lečenju, iako se ja lično ne osećam  mnogo lošije. U dobrim sam rukama, biće sve dobro. Čuvajte i sebe i druge – napisao je Jezdić u SMS poruci. – Sve nas je poremetila i nije poremetila korona. Moramo da se pridržavamo ovih uputstava u ovakvim situacijama. Budni smo i u rovu smo i u pozornosti smo.

Nenad Jezdić je ove godine na glumačkom planu bio veoma aktivan. Uz film „Vikend sa ćaletom“ reditelja Miroslava Momčilovića, Jezdić je snimio i seriju „Kamiondžije“ koju ćemo gledati na RTS krajem godine, a gledali smo ga i u serijama „Mama i tata se igraju rata“ i „Državni službenik“.

Izvor Blic; Foto PROMO

Advertisement