Connect with us

Featured

Nastavak nagrađene serije „Euforija“. Otkrijte kako možete da je odgledate i vi!

Published

on

Druga sezone nagrađene serije „Euforija“ najavljivana je za mart ove godine. Ipak, pandemija virusa Covid-19 poremetila je planove produkcije i ekipe. Na radost fanova urađene su dve specijal epizode.

KORONA kosi! Još jedan poznati glumac inficiran virusom Covid-19!

– Ove dve epizode su „most“ između prve i druge sezone. Sve je bilo isplanirano, ali virus je sve odložio. I ove dve epizode snimili smo sa smanjenim brojem glumaca na setu, kako bismo omogućili što bolje mere zaštite cele ekipe – rekla je Zendaja.

ŠOK! IGRA SUDBINE – Ženi se Aleksa, ali ne sa MILOM? Fanovi POLUDELI

Dramska serija „Euforija“ u produkciji HBO, vratila se pred gledaoce sa dve specijalne epizode. Prva epizoda se odvija tokom proslave Božića i prati Ru (Zendaja) koja se još uvek oporavlja nakon što ju je Džuls (Hanter Šejfer) ostavila na stanici. Reditelj i scenarista je Sem Levinson. Tu je i Kolman Domingo, kog znamo iz prve sezone. On se pojavljuje i u ovoj prvoj specijal epizodi. „Euforija“ je ove godine osvojila tri Emi nagrade, za programe koje se emituju u udarnom terminu. Nagradu za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji osvojila je Zendaja. Prvi specijal emitovan je u petak 4. decembra na HBO kanalima, a našim gledaocima dostupan je preko HBO GO.

Foto PROMO

Advertisement