Connect with us

Top Story

DO VIĐENJA! “Slučaj porodice Bošković” – KRAJ ili NE?

Published

on

Sa ekipom serije „Slučaj porodice Bošković“ družimo se od 17. novembra na RTS 1. Poslednji sastanak sa Gavrilom i Danijelom, kao i njihovom decom, prijateljima, porodicom zakazan je za sutra 25. decembar. Na Prvom programu RTS u 20.05 gledaćemo poslednje dve epizode (49. i 50.) serije „Slučaj porodice Bošković“.

Ali, fanovi ne treba da brinu. Iz produkcije stižu lepe vesti!

Pročitajte još SLUČAJ PORODICE BOŠKOVIĆ – 47. i 48. epizoda: Kad planovi propadnu…

Za sve ljubitelje humorističke serije „Slučaj porodice Bošković“, koju ovih dana pratimo na Prvom programu RTS, stižu lepe vesti – u pripremi je nova sezona koju ćemo gledati već od maja sledeće godine! Ekipa je prve kadrove serije snimila još tokom 2019. godine, ali je nastavak snimanja odližen zbog pandemije. U julu mesecu završeno je snimanje prvih 50 epizoda, a nove tek slede.

Doživljaji Gavrila, Danijele, njihove dece i prijatelja nisu završeni. Ekipa serije uveliko priprema nove avanture ove neobične porodice.

Pročitajte još Tri muškarca i tetka: SEKA SABLIĆ dobija pojačanje. EVO ko igra njenu SESTRU!

– Serija neće biti podeljena u sezone, niti mi sada radimo na drugoj sezoni. To će jednostavno biti nastavak serije – potvrdila je autorka serije, dodajući da će se i dalje u epizodnim ulogama pojavljivati mnogobrojna poznata glumačka imena.

Slucaj-porodice-Boskovic-1-i-2-epizoda
Scena

Uz glavne glumce Rašu Bukvića, Natašu Marković, Silmu Mahmuti, Ðorđa Kadijevića, Bojana Dimitrijevića, Jelisavetu Koraksić, Isidoru Janković i Svetlanu Bojković videli smo i mnoge druge njihove kolege. Tako su se u epozdnim ulogama pojvaljivali Anica Dobra, Zoran Cvijanović, Jelisaveta Orašanin, Nebojša Ilić i mnogi drugi.

Pročitajte još Igra sudbine 202. epizoda – LUKA je SLAGAO SOFIJU! OVO mu NEĆE ZABORAVITI! Ali i BRUNER sprema OSVETU!

Urednik serije ove serije na RTS je Marko Novaković. Scenaristkinje su Katarina Ralević i Nina Džuver. Rediteljski tandem čine Ivan Stefanović, Ivan Bukvić, Ivan Živković i Raško Miljković. Direktori fotografije su Radoslav Vladić i Darko Stanojev.

Foto PROMO

Continue Reading
Advertisement