Connect with us

Featured

STEVAN PIALE dobio konkurenciju, SUPRUGA Una ODLEPILA za OVIM turskim GLUMCEM!

Published

on

Stevan Piale otkrio je simpatičan detalj iz porodičnog doma, koji je mnoge nasmejao na društvenim mrežama.

Popularni glumac iz serije “Igra sudbine” podelio je na Instagram profilu da je njegova supruga Una očarana turskim glumcem Džanom Jamanom. Reč je o junaku sapunica “Sanjalica”, koja se trenutno emituje na TV Prva.

PROČITAJTE JOŠ: DEBELJKO će u nastavku serije IGRA SUDBINE uraditi OVO zbog čega će svi POLUDETI!

– Una se zaljubila u ovog Turčina šmekera i sad porodično gledamo ovu seriju – napisao je Stevan Piale uz fotografiju iz doma.

Inače, Stevan Piale i Una letos su dobili ćerkicu Rosu

https://www.instagram.com/p/CEziKVhpRrp/– Veoma je kooperativna i lagana. Ispunjavam sve što zatraži, a što je u mojoj mogućnosti. Sve sam svesniji da postajem tata, ali mislim da sam i dalje daleko od tog osećaja koji Una ima u ovom periodu – rekao je glumac svojevremeno, prenosi “Kurir”.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

Zanimljivo je i da Una ima konkurenciju, na koju je, kako Stevan kaže, jako ljubomorna. Međutim, u pitanju nije Gabrijela Spanić, iliti “Zlobnica”, u koju je Stevan bio zabljubljen kao mali, već njihov mačak Tremur.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Igra sudbine – Luka UNIŠTIO SOFIJU do NULE! Šubarevićka NEMOĆNA!

– Tremur je naša kućna mačka, uz Cvetu kojoj sviram gitaru. Ne delim decu, ali Tremur mi je draži. Mogu da kažem da stvarno imamo specijalan odnos. Una je čak povremeno ljubomorna. Inače, naučio sam ga kada dođem kući, dođe da me poljubi i imam komandu napad kad me ugrize za ruku. Inače, i dalje mi spava na vratu, jer sam ga navikao kada je bio mali. Samo što sada ima pet kila, pa ume da bude malo neprijatno – rekao je glumac Stevan Piale.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement