Connect with us

Top Story

Tri muškarca i tetka: SEKA SABLIĆ dobija pojačanje. EVO ko igra njenu SESTRU!

Published

on

“Tri muškarca i tetka”, domaći sitkom uveliko se snima jednoj u vili na Banjici. Novu humorističku seriju, koja će imati 150 epizoda, režira Pavle Vučković, a kreatori serije Danijel Đurić i Nikola Burovac.

Scenaristi serije „Tri muškarca i tetka“ su Kosta Peševski, Biljana Maksić, Milena Depolo, Tanja Ilić, Filip Vujošević, Paša Petrović. Glavne uloge igraju Seka Sablić, Marko Janketić, Milan Vasić, Petar Božović, Svetlana Ceca Bojković, Hristina Popović, Marijana Mićić, Branka Jovanović, Teodora Bjelica, Tijana Kondić…

PROČITAJTE JOŠ: KLAN epizoda 1: EVO kako PETAR BENČINA izgleda kao ARKAN! (FOTO i VIDEO)

U prvoj sezoni ove komedije, čije emitovanja je planirano početkom sledeće godine na Prvoj, gledaoci će pratiti život jedne porodice i njihove zamršene odnose. Tetka, kao nekadašnja uspešna direktorka Dafiment banke, glavni je finansijer svih hirova svojih sestrića. Ona, jednostavno, ne može da odbije njihove sulude poslovne ideje iz slabosti i ogromne ljubavi prema njima.

PROČITAJTE JOŠ: POČELO JE! Pala prva klapa serije čiji se nastavak željno iščekuje!. EVO I KOJE…

– Tetka Milka koju igram je opasan lik u ovoj priči. Ona ima lovu i biografiju koju stalno pominje i kojom se jako hvali. Naučila je znanje, sve zna i za nju je to vreme bilo zlatno doba. Muvala je i lapala i pošto je sva ekonomska moć kod nje, stalno postrojava svoje sestriće i svaki dan ih usmerava. Živi u luksuznoj vili, sva je u glamuru i stalno im nabija na nos da budu poslušni jer je to sve njeno. S druge strane je često u pravu i puna je ljubavi prema njima – priča Seka Sablić.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Evo KOJI poznati GLUMAC je trebalo da bude LUKA KANAČKI u seriji IGRA SUDBINE! A evo i KOGA je trebalo da GLUMI STEVAN PIALE!

Tetkinu ljubav iz mladosti igra Petar Božović, a Seka ne krije zadovoljstvo što će se naći zajedno ispred kamera.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić je MILJENIK žena, a tek da vidite kakav ŠMEKER je NJEGOV BRAT!

– Mnogo se radujem što ćemo biti zajedno u kadru i u dobrim likovima. On igra mog bivšeg švalera koji mi je pobegao i koji je isto tako pljačkao sa mnom u to vreme. Milka ga sad sačekuje i to joj je najveća slast. Ono što njih dvoje vezuje je nešto više od ljubavi. To nije samo stvarna ljubav, to su atributi života koji ih vezuju, imaju istu sliku sveta, zaista su se našli u životu. On je u svojoj alavosti otišao dalje pa joj je maznuo te pare i otišao u beli svet i sad se vraća – otkriva Seka.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO kada POČINJE serija BELEŽNICA!

Reditelj Pavle Vučković ističe da svaki snimajući dan donosi nove izazove i situacije. To je jedan od razloga zbog čega se i bavi ovim poslom, koji je dinamičan i u neku ruku nepredvidiv.

PROČITAJTE JOŠ: KAMIONDŽIJE d.o.o. STIŽU 28. decembra na RTS 1! OTKRIVAMO sve o novoj SERIJI koju ćete OBOŽAVATI! (VIDEO)

– Imajući u vidu da smo tek u trećoj nedelji snimanja od predstojećih pet meseci, za sada je sve na neki način novo za mene, atmosfera, ljudi… Za sada nema većih problema, osim standardnih. Da se svi uhodamo i funkcionišemo kao tim. Za mene kao reditelja je najveći izazov da od svakog glumca u kratkom vremenskom periodu izvučem maksimum.

PROČITAJTE JOŠ: BESA 2 – Završeno snimanje PRVOG DELA druge sezone! A EVO kada sledi NASTAVAK!

Reditelj naglašava da je saradnja sa Sekom odlična i da je od nje puno naučio još dok su radili pilot epizodu.

– Zahvalan što mogu raditi sa takvom glumačkom veličinom. Pogotovo što mi je u više navrata ukazala na to na koji način da prenesem glumcu svoju ideju i da fokusiram svoju misao dok radim sa glumcima.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – Koga to ljubi ALEKSA KANAČKI, a nije MILA?

Pun hvale za Seku Sablić je i Milan Vasić, koji tumači Jovišu, koji je razveden i jako nespretan sa ženama.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE sprema OGROMAN ŠOK! SOFIJA će pokušati DA UBIJE LUKU? Ali to NIJE SVE! Evo ŠTA nas ČEKA u NOVIM EPIZODAMA!

– To je moja prva saradnja sa Sekom. Ona je velika glumica i ne postoje još mnogo takavih glumačkih bardova kod nas. Savršena je u kadru i ja kao četrdesetogodišnjak od Seke mogu mnogo da naučim. Ona je apsolutno jedno savršenstvo od glumice. Na snimanjima uvek dolazi spremna, pa se i mi trudimo da sledimo njen primer. Velika mi je čast što igram sa Sekom, kao i Petrom Božovićem, koji je takođe živa legenda srpskog glumišta, a pridružiće nam se i Ceca Bojković. Velika je privilegija biti u istom kadru sa takvim glumačkim veličinama. Inače, Ceca će igrati Sekinu sestru, koja će probati da preuzme neko bogatstvo ali tada dolazi do raznih zavrzlama – otkriva Milan.

Tri muskarca i tetka Svetlana Ceca Bojkovic
Svetlana Ceca Bojković igraće sestru Seke Sablić u seriji „Tri muškarca i tetka“

PROČITAJTE JOŠ: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Glumac u seriji igra štebera sa naočarima koji je majstor za kompjutere.

– On je maksimalan šeprtlja u svemu osim za kompjutere. Sa ovim likom privatno nemam nikakve sličnosti. Uopšte nisam vičan kompjuterima. Čak u stanu i nemam kompjuter, samo laptop koji je star deset godina i koji je pokvaren. Sa novim tehnologijama nemam nikakav odnos – kroz smeh priča Vasić, i otkriva da snimaju u istoj kući gde je pre nekoliko godina radio “Belu lađu”.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

– Inače, stvarno mi je nedostajalo snimanje i moj posao, posebno komedija. Godinu dana ništa nisam snimao.

Serija “Tri muškarca i tetka” imaće 150 epizoda i emitovaće se na TV Prva

Kako saznajemo, tokom snimanja i sam reditelj ne može da prestane sa smehom.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO! Miloš Biković NAJPLAĆENIJI glumac u Rusiji: Evo koliko je ZARADIO za ulogu u hit filmu SLUGA

– Ne bih da otkrivam u kojim scenama sam se nasmejao od srca, a i trudim se da svaku scenu radim dok se svi na setu ne zasmejemo ili makar samo ja. Pored ostalih scena, scene u kojima su Marko Janketić i Milan Vasić su urnebesne. Njih dvojica poseduju ogroman glumački talenat i iskustvo – zaključuje Vučković, prenosi “pulsonline”.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement