Connect with us

TV

SLUČAJ PORODICE BOŠKOVIĆ – 47. i 48. epizoda: Kad planovi propadnu…

Published

on

U četvrak 24. decembra, na Prvom programu RTS-a sa početkom od 20.05 premijerno gledamo 47. i 48. epizodu serije “Slučaj porodice Bošković”. Snimljena je po scenariju Katarine Ralević i Nine Džuver, a u izvršnoj produkciji “Košutnjak film”.

Pročitajte još IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

U 47. epizodi, koja nosi naziv PLUTAJUĆA KIKA I GRMEĆI KUKURUZ, kada deca odu sa Dankom i Mikijem na planinarenje, niko nije srećniji od Danijele i Gavrila.  Najzad će imati vreme samo za njih. Medjutim, planovi im propadnu i vikend provode na sve moguće načine, samo ne sami.

U 48. epizodi, koja nosi naziv MARATONSKA BITKA, Danijela i Gavrilo upadaju u melanholiju svako iz svojih razloga. A za to vreme Velibor se sprema za maraton i uvlači čitavu porodicu u to.

Pročitajte još Igra sudbine 202. epizoda – LUKA je SLAGAO SOFIJU! OVO mu NEĆE ZABORAVITI! Ali i BRUNER sprema OSVETU!

Glavni junak sitkoma je neuspešni glumac Gavrilo Bošković. Oženjen je Danijelom, koja sa 40 godina odlučuje da se vrati na fakultet. Žive sa decom Veliborom i Jovanom u skromnom iznajmljenom stanu u Beogradu. Кao i mnogi od nas, imaju ludog stanodavca Gulivera, otkačenu tetku Olju i ekstravagantnu baku.

Кroz malo uspona i beskrajno mnogo padova ove porodice upoznajemo svakodnevicu i ličnosti koje su svuda oko nas. Ili, možda, baš mi. Seriju vidimo kroz vizuru Jovane, koja snima vlog na temu svoje porodice. Ona nam otkriva njihovo harmonično ludilo na svoj način.

Sve srećne porodice su lude. Boškovići su normalni na srećan način. Srećne porodice su povremeno i nesrećne, i lude, i komplikovane. Ono što ih čini srećnim jeste da su funkcionalne u svojoj disfunkciji. Boškovići se vole, i to ih čini srećnim.

Pročitajte još DEBELJKO će u nastavku serije IGRA SUDBINE uraditi OVO zbog čega će svi POLUDETI!

Uloge tumače:

  • Radivoje Bukvić (Gavrilo)
  • Nataša Marković (Danijela)
  • Silma Mahmuti (Jovana)
  • Ðorđe Kadijević (Velibor)
  • Bojan Dimitrijević (Guliver)
  • Jelisaveta Koraksić (Olja)
  • Isidora Janković (Miksi)
  • Jelisaveta Seka Sablić (Lola)

Urednik serije: Marko Novaković

Scenaristkinje: Katarina Ralević i Nina Džuver

Reditelji: Ivan Stefanović, Ivan Bukvić, Ivan Živković i Raško Miljković

Direktori fotografije: Radoslav Vladić i Darko Stanojev

Scenograf: Zorica Čobanović

Kostimograf: Snežana Karl

Kompozitor: Aleksandra Kovač i Roman Goršek

Montažeri: Tihomir Dukić, Marko Tisovec i Marija Šarac

Dizajn i miks zvuka: Velibor Hajduković i Nebojša Zorić

Producent serije: Katarina Ralević

Foto PROMO

Advertisement