Connect with us

Naša Preporuka

GURMANSKA EKSPEDICIJA! Meri Beri: Hrana za dušu – od srede 16. decembra na 24 KITCHEN

Published

on

Nakon što nam je otkrila magiju “lakih zalogaja” poznata britanska kuvarica Meri Beri spremna je za novu kulinarsku avanturu. U šestodelnom mini-serijalu “Hrana za dušu”, koji će se na kanalu 24 Kitchen prikazivati od 16. decembra (sredom u 13.00, po dve epizode) Meri će predstaviti jednostavne recepte za brzo okrepljenje i dobru atmosferu.

Igra sudbine – 196. epizoda: SPLETKARENJE! Ko očajnički želi prinovu?

Tragajući za savršenim poslasticama, slavna kuvarica će se na svom putovanju prvo zaustaviti u Parizu. Francuska prestonica živi za hranu, ali to je i grad u kom je ona naučila da kuva. Inspirisana njegovim boemskim aromama Meri će druženje sa Parizom započeti pripremanjem čuvenog krokmesjea, toplog sendviča čiji je najvažniji sastojak kvalitetan francuski sir.

NOVITET! Čuvena serija “La Casa de Papel” dobija korejsku verziju

Sledeće su na redu savršene domaće palačinke sa limunom i šećerom, nakon čega gledaoce vodi u mirisni svet kroasana i bageta. Pre nego što posluži glavno jelo – pečeni jagnjeći but uz nezaobilazan francuski ratatuj i predjelo od kraba u sosu od začinskog bilja, Meri će pripremiti brioš i tart od jabuka. A to je samo početak gurmanske ekspedicije “Meri Beri: Hrana za dušu”.

Foto PROMO

Advertisement