Connect with us

Top Story

ŠOK! OLJA LEVIĆ, zvezda serije IGRA SUDBINE postaje ZLOBNICA! DOSTA sam bila DOBRA DEVOJKA!

Published

on

Glumica Olja Lević ne krije da joj je serija Igra sudbine donela veliku popularnost. Sebi je u Novoj godini poželela da joj se ponovi ovakav projekat, a o Mili, njenoj junakinji ima samo reči hvale.

IGRA SUDBINE Otkrivamo SVE! Kada će KRAJ SERIJE, i KOJE nas VELIKO IZNENAĐENJE očekuje u NOVIM EPIZODAMA!

  • Mila je od početka serije preživela sve i svašta. U prvim epizodama videli smo je pred veoma teškim životnim izazovima. Ostala je bez roditelja. Morala je na sebe da preuzme ulogu majke. Bila je stub porodice. Luka je bio tu kao njen dečko. Međutim, on ju je prevario, priredio joj velike stresove, posle čega se njihov odnos promenio. Sada je tu Aleksa kao njena srodna duša. Ipak, raduje me i to što se Luka i Mila polako mire. Verujem da oni još mogu da budu prijatelji – sigurna je Olja u njihovo izmirenje.

KLAN – Evo ZAŠTO Miloš Biković i Vuk Kostić NISU odabrani da budu ŠOK I PAŠA! OTKRIJTE SVE o novoj HIT SERIJI!

  • Kada je reč o novim izazovima, Olja ne krije da će ih u nastavku serije biti. Ipak, ona smatra da je njena Mila znatno ojačala i da će se uspešno izboriti sa svakim.

Snežana Savić OTKRIVA: Donka će biti još OPASNIJA! Ada NE SANJA šta joj SPREMA!

  • Mila je tako napisana tako da je ona jako dobra i plemenita. Kao takva veoma mi je prijala. Ima dobru i pozitivnu energiju, ali je i mudra za svoje godine. Glumim je skoro godinu dana i lagala bih ako bih rekla da bar jednim svojim delom nisam postala ona. Ne plašim se da će me ova uloga „progutati“ i da neću moći da se prilagodim novoj roli. Dala bih svoj maksimum u svakom slučaju o kojoj god roli i tipu serije da je reč. Ono što bih volela jeste da ne ponovim ulogu kao što je Mila. Bio bi mi izazov da odigram neku mračniju ličnost, negativca. Dosta sam bila dobra devojka – poručuje Olja Lević, ne krijući da je zbog Mile zaustavljaju na ulici.

Dragan Bjelogrlić OTKRIVA – Evo KADA počinje snimanje serije SENKE NAD BALKANOM 3! Ali to nije SVE!

  • Mislim da me samo još mama i tata zovu po imenu. I neko na ulici kome je glupo da mi vikne „Hej, Mila“ kada hoće da se slikamo, pa kaže – Olja. Inače sam „Mila“ i to je to – zaključuje glumica.
  • Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement