Connect with us

Featured

Dragan Bjelogrlić OTKRIVA – Evo KADA počinje snimanje serije SENKE NAD BALKANOM 3! Ali to nije SVE!

Published

on

Dragan Bjelogrlić je gostujući u emisiji kod Zorana Kesića pričao o filmu „Toma“ i seriji „Senke nad Balkanom“.
Piše Jovana Vukašinović

Prve dve sezone serije „Senke nad Balkanom“ pogledali smo u dahu. I opet je Bjela napravio pomak u domaćoj produkciji. Prvo je to uradio sa serijom „Vratiće se rode„, a zatim sa „Montevideom„. I taman kada smo pomislili da ne može bolje, on se pojavio sa „Senkama„.

SAZNAJEMO: Miloš BIKOVIĆ kreće u osvajanje HOLIVUDA! A evo i SA KOJIM FILMOM!


I kod druge sezone ponovo je napravio iskorak. Drugi ciklus „Senki nad Balkanom“ mogli smo da – bindžujemo. Sad čekamo treću sezonu. Ona i jeste zamišljena kao trilogija, ali je prema Bjelinim rečima serija na pauzi. Razlog je svima dobro znan – pandemija korona virusa.

– „Senke nad Balkanom“ su zaista težak i zahtevan projekat. Traže mnogo odricanja i posvećenosti, ukoliko sve bude kako treba snimanje bi moglo da počne na jesen ove 2021. godine – najavio je reditelj i glavni glumac Dragan Bjelogrlić.

U razgovoru je otkrio i da Miloš Biković, koji glumi u njegovom delu „Montevideo“ ne zna da pimpluje loptu, ali da mu je bilo beskrajno drago kada je shvatio da je Biković danima vežbao to fudbalersko umeće.

HIT! BAĆA otkriva KADA nam stiže JUŽNI VETAR 2! UBRZANJE – samo što NIJE!

– Time je pokazao da je za svaku ulogu spreman da se da 100 odsto, a videćemo šta će kao Tito tek učiniti u trećoj sezoni „Senki“ – rekao je Bjela.

Što se filma „Toma“ tiče Dragan Bjelogrlić kaže da je snimanje završeno i da će premijera filma biti kada se za to steknu epidemiološki uslovi.

HIT! Vuk Kostić OTKRIVA – EVO zašto ljudi OBOŽAVAJU SPARTU! Iznenadiće vas ODGOVOR!

– Film je u montaži trenutno. Mislili smo ga da pustimo na proleće, ali sada je veoma teško prognozirati kada bi to zaista i moglo da bude. Ono što ja predviđam je da bi bilo divno da premijera bude 30. septembra ove 2021. godine, jer je na taj dan tačno 30 godina od smrti Tome Zdravkovića – najavio je Dragan Bjelogrlić kod Zorana Kesića.

Snežana Savić OTKRIVA: Donka će biti još OPASNIJA! Ada NE SANJA šta joj SPREMA!

PREUZIMANJE CELOG ILI DELA TEKSTA BEZ DOZVOLE PORTALA FILM I TV, ILI POTPISIVANJA IZVORANIJE DOZVOLJENO.

Foto Promo

Izvor „24 minuta“

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement