Connect with us

Naša Preporuka

IGRA SUDBINE Otkrivamo SVE! Kada će KRAJ SERIJE, i KOJE nas VELIKO IZNENAĐENJE očekuje u NOVIM EPIZODAMA!

Published

on

Igra sudbine serija je koja je, bez mnogo sumnje, TV fenomen koji je obeležio godinu za nama. Osim toga što je na male ekrane donela veliki broj novih mladih lica, ova serija vratila je i nadu u žanr domaćih telenovela koje su nekada bile izuzetno popularne, a vremenom su ih zamenili trenutno veoma popularni krimići.

Olja Lević OTKRIVA kako je dobila ulogu u seriji IGRA SUDBINE. OVA stvar je PRESUDILA!

Ipak, Igra sudbine uspela je da u večernjem terminu, gotovo svakog dana pred TV predajnike privuče nikad manje od million gledalaca i time uspešno parira konkurentskim serijama.

Dragan Bjelogrlić OTKRIVA – Evo KADA počinje snimanje serije SENKE NAD BALKANOM 3! Ali to nije SVE!

Luka Raco i Olja Lević, kao Aleksa i Mila postali su omiljeni glumački par domaće publike. Međutim, ništa manje pažnje nisu privukli ni ostali glumci – Stevan Piale, Matea Milosavljević, Ammar Mešić, Milica Tomašević, Sandra Bugarski, Iva Štrljić, i naravno, neponovljiva Milica Milša kao žena lavica Ada Kanački.

KLAN – Evo ZAŠTO Miloš Biković i Vuk Kostić NISU odabrani da budu ŠOK I PAŠA! OTKRIJTE SVE o novoj HIT SERIJI!

Gostujući u jutarnjem program TV Prva, glumica Olja Lević otkrila je nove pikanterije o nastavku serije koje publika željno iščekuje.

Olja Lević

Igra sudbine moj je najuspešniji projekat u karijeri i sebi bih u Novoj godini poželela da da mi i ona bude dobra u profesionalnom smislu kao prethodna – istakla je glumica na početku intervjua, i dodala da će i bar deo 2021. najverovatnije provesti na setu Igre sudbine.

Iva Štrljić POTPUNO gola OBORILA Instagram! Od ove FOTOGRAFIJE muškarcima će srce stati! (FOTO)

– Snimanja su veoma zahtevna. Vozač dolazi po nas rano ujutru, već oko 6.30. Oko 8.00, posle šminkanja i priprema počinje snimanje prvih scena, i ume da traje do kasno u noć, uglavnom do 22.00. Kako tu ne ostaje mnogo vremena za učenje teksta prinuđena sam da svoj deo učim tokom snimanja, a ako imam neku zahtevniju scenu pripremim je kod kuće – otkriva Olja, dodajući da je tokom posla uvek prisutna pozitivna i porodična atmosfera zbog čega im rad nikada ne pada teško.

Odgovarajući na pitanje novinara o tome koliko će epizoda imati Igra sudbine i da li će biti novih produžetaka, glumica je istakla da se sa Žarkom Jokanovićem kao scenaristom to nikada ne zna, ali da za sada postoji okviran datum kraja snimanja.

SAZNAJEMO: Miloš BIKOVIĆ kreće u osvajanje HOLIVUDA! A evo i SA KOJIM FILMOM!

– Prema sadašnjem planu, snimaćemo do 31. marta. tada će biti snimljena poslednja od predviđenih 300 epizoda i to bi trebalo da bude zvaničan kraj serije. A da li će tako i ostati – videćemo. Žarko Jokanović i Svetlana Drinjaković kao producent serije već su, zbog sjajne gledanosti, produžavali seriju, tako da nije isključeno da će se nešto slično ponovo dogoditi – iskrena je Olja koja je otkrila još neke pikanterije o novim epizodama.

HIT! BAĆA otkriva KADA nam stiže JUŽNI VETAR 2! UBRZANJE – samo što NIJE!

– U novim epizodama očekuju nas novi likovi. Sa njima će doći još više uzbuđenja. Moju Milu , takođe, očekuju velike promene. Biće sve bolja sa Lukom. U svakom slučaju, biće veoma zabavno videti šta je to Žarko smislio za nastavak serije – nije mogla da sakrije uzbuđenje glumica kojoj je ova serija donela i veliku popularnost.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement