Connect with us

Featured

KLAN – Evo ZAŠTO Miloš Biković i Vuk Kostić NISU odabrani da budu ŠOK I PAŠA! OTKRIJTE SVE o novoj HIT SERIJI!

Published

on

Klan je serija koja je posle duže vremena uzburkala emocije kod domaće TV publike. Glavni junaci Šok i Paša i njihov Klan, zabavljaće nas, nažalost, još samo dve nedelje na kanalima RTS 1 i Superstar, ali nema mestu razočaranju. Nastavak je u planu, a verujemo da će druga sezona stići – za treptaj oka. Do tad, ostale su još četiri epizode, mnogo akcije i uzbuđenja.

SAZNAJEMO: Miloš BIKOVIĆ kreće u osvajanje HOLIVUDA! A evo i SA KOJIM FILMOM!

A koliko je tog uzbuđenja bilo iza kulisa trenutno sve većeg i većeg krimi hita, otkrio je glumac Stojan Đorđević, koji u seriji glumi policajca Dobera, koji je i Šokov i Pašin vozač.

HIT! BAĆA otkriva KADA nam stiže JUŽNI VETAR 2! UBRZANJE – samo što NIJE!

Klan 5. epizoda

  • – Dobar sam vozač, ali privatno vozim „punto“. Za snimanje su mi dali „tuareg“ i povezali ga na neku rudu. Bili su mi fiksirani prednji točkovi. Morao sam da pratim kamion i da vozim. U jednom trenutku smo ubrzali, ali morali smo naglo da skrenemo, što su mi rekli da nikako ne radim. Morao sam to da napravim da ne bih pokupio policajce koji su nam obezbeđivali put. Mogli smo da poginemo jedno sedam puta. Malo je falilo, ali sve to ide u rok službe – ispričao je Đorđević na Instagram druženju s fanovima.

Dragan Bjelogrlić OTKRIVA – Evo KADA počinje snimanje serije SENKE NAD BALKANOM 3! Ali to nije SVE!

Serija „Klan“ treća je iz radionice „Fajerflaj produkcije“, a nastala je uz podršku Telekoma Srbije.  Prikrivena priča o usponu dobro poznatog Zemunskog klana od prve epizode naišla je na sjajne reakcije publike. Slobodan Boban Skerlić, reditelj serije, poručio je da do njega stižu samo pozitivne impresije, a otkrio je i zašto za glavne uloge nije odabrao Miloša Bikovića ili Vuka Kostića.

Aleksandar-Dimitrijevic-Klan

Iva Štrljić POTPUNO gola OBORILA Instagram! Od ove FOTOGRAFIJE muškarcima će srce stati! (FOTO)

– Ja sam pucao na sigurno birajući glumce koji će najbolje odgovoriti zadacima koje je serija pred nas postavljalaPoznatost, odnosnonepoznatost nikako nije bila kriterijum. A navedeni glumci, divni ljudi i umetnici, inače – generacijski nisu bili podela za glavne uloge – zaključio je Skerlić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement