Connect with us

Top Story

12. reči 2. epizoda – Grubor otkriva šta su to KRIPTOVALUTE. Dobija NEPRISTOJNU PONUDU!

Published

on

12. reči 2. epizoda – Grubor ulazi u svet kriptovaluta

12 reči 1. epizoda – od 5. januara, utorkom i sredom u 21.50 na TV Prva!

Finansijski stručnjak Nemanja Vlahović saznaje da je na poternici za pranje novca i uz pomoć svog kuma, crnogorskog inspektora Stevana, beži preko granice u Srbiju da se sretne sa Tomislavom Gruborom, advokatom svog šefa Žarka Čečerine. Svi računi i tokovi novca su blokirani i Nemanja traži od Tomislava da prebace novac koji je ostao slobodan u kriptovalute.

SAZNAJEMO: EVO šta se dešava sa serijom URGENTNI CENTAR! Hoćemo li gledati NASTAVAK TREĆE SEZONE?

Tomislav zauzvrat pita šta se dešava sa papirima koji u sebi sadrže sve transakcije, vlasničke listove i sve dokaze koji mogu da osude Čečerinu, Nemanja mu govori da će papire da drži na sigurnom, kao garanciju za bezbednost njega i njegove porodice.

Miloš Biković za FILM i TV: Producenti su mi ponudili da zaigram u filmu THE LAST PARTY, ali ja neću moći da potvrdim učešće

Ivica i Dušan se kriju u kockarnici koja je u Igorovom vlasništvu, dok Igor nabavlja novu ličnu kartu za Dušana, kako bi bezbedno mogao da pređe granicu.

HIT! BAĆA otkriva KADA nam stiže JUŽNI VETAR 2! UBRZANJE – samo što NIJE!

Miloš Ivanović prvi dan na poslu u advokatskoj kancelariji Grubor dobija zadatak da prati suđenje Čečerini, gde sreće Vladimira Mirkovića, zamenika višeg javnog tužioca, s kojim ima zajedničku prošlost. Naime, upravo je Mirković, kada je bio asistent tokom Miloševog studiranja, prijavio Miloša da je polagao ispite za druge, zbog čega je on završio u zatvoru.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement