Connect with us

Featured

Miloš Biković za FILM i TV: Producenti su mi ponudili da zaigram u filmu THE LAST PARTY, ali ja neću moći da potvrdim učešće

Published

on

Tragom informacije da se Miloš Biković nalazi na spisku glumaca koji će se pojaviti u filmu “The Last Party” , u kom bi trebalo da dočara jednu od dve glavne role, pozvali smo našeg poznatog glumca i zamolili ga za komentar. Budući da se naš, ali i ruski najpopularniji glumac, putem Tvitera oglasio povodom teksta objavljenog na našem portal i demantovao vest, poželeli smo da čujemo i šta je tačna verzija.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković proglašen za NAJBOLJEG GLUMCA u RUSIJI!

Miloš Biković u seriji „Magomaev“, koja je nominovana za Zlatnog orla

– Znam da nije bilo loše namere sa vaše strane. Kao što znam i odakle je informacija došla. U svakom slučaju, istina je da se neću pojaviti u tom filmu. Producenti su mi svojevremeno dali ponudu da zaigram u “The Last Party”, ali ja neću moći da potvrdim učešće u tom projektu i to je jedina tačna verzija – objasnio nam je Miloš Biković, čija je prošlogodišnja serija “Magomaev” nominovana za najprestižniju rusku kinematografsku nagradu “Zlatni orao”. Ovo priznanje utemeljio je Nikita Mihalkov i pandam je američkom Zlatnom globusu. Dodela nagrade zakazana je za 22. januar.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement