Connect with us

FILM

HIT! BAĆA otkriva KADA nam stiže JUŽNI VETAR 2! UBRZANJE – samo što NIJE!

Published

on

HIT! BAĆA otkriva KADA nam stiže JUŽNI VETAR 2! UBRZANJE – samo što NIJE!

Miodrag Radonjić tokom poslednjih godina, zahvaljujući rolama u kultnim filmovima i serijama Južni vetar i Ubice mog oca, ali i u Hotelu Beograd i mnogobrojnim drugim zvučnim naslovima, pozicionirao se kao jedan od najtraženijih i najuspešnijih glumaca mlađe generacije.

Dragana Mićalović OTKRIVA koga bi više VOLELA da igra MILU ili SOFIJU. Njen odgovor će vas IZNENADITI!

Mada je tek na početku, nova 2021. godina u njegovoj radnoj agendi već je ispunjena mnogobrojnim novim ulogama. Očekuje ga nastavak „Južnog vetra„, „Ubica„, gostujuća uloga u seriji „Drim tim„, ali i nekoliko pozorišnih predstava o kojima je Radonjić u razgovoru za Kurir otkrio da ga veoma raduju.

IGRA SUDBINE – DANAS su ZVEZDE najpopularnije domaće serije, a OVAKO su IZGLEDALI kao KLINCI!

– Teško je praviti planove. Predstava „Audijencija“ s Nikolom Rakočevićem, u režiji Milana Neškovića, spremna je. Očekujem da ćemo je izvesti u Beogradu već sredinom januara. Pozorište, za razliku od filma, nudi vam novi izraz, a radiš sve iz početka. Mislim da nam je došao pravi tekst u ruke kad su ga igrali takvi majstori – otkrio je glumac tokom razgovora sa novinarima Kurira u Beogradskom dramskom pozorištu koje je od nedavno postao i njegov novi umetnički dom.

CRNA SVADBA – Saznajte sve o novoj seriji. Evo KADA i GDE ćemo je gledati!

– Došao sam u BDP da radim predstavu „Baal„, u režiji gosta iz Slovenije, čuvenog i traženog Dijega de Brea, s Milošem Bikovićem i Ninom Janković. Trebalo je da probe krenu još u julu, ali je odloženo već dva puta. Voleo bih da se predstava na kraju desi.

Ono što je sigurno da će se dogoditi jeste nastavak filma i serije „Južni vetar„. A popularni Baća rasvetlio nam je i kada bi se to moglo dogoditi.

Film TOMA: Stigli PRVI KADROVI! EVO kako izgledaju TOMA I SILVANA! DA li ste ZADOVOLJNI? (VIDEO)

– Film je spreman za bioskope. Međutim, mi ga čuvamo zbog publike. Verujem da je odlazak u bioskope doživljaj. Film može da se gleda na telefonu. U bioskop se ide i zbog druženja, jedu se kokice, a na kraju i komentariše. Film će biti brz i duhovit, a i pun akcije. Baća u filmu doživljava svoj dalji razvoj. Nadam se da ću biti duhovit u čitavoj drami koje se tamo dešava, jer će to publici dati prostora da diše – zaključio je Radonjić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement