Connect with us

Featured

SAZNAJEMO: EVO šta se dešava sa serijom URGENTNI CENTAR! Hoćemo li gledati NASTAVAK TREĆE SEZONE?

Published

on

Nakon što ste nas u više navrata pitali za nastavak serije Urgentni centar čiju smo treću sezonu pratili tokom prvog dela zime na TV Prva, odlučili smo da se malo raspitamo i otkrijemo koja je sudbina popularnog medicinskog serijala.

Igra sudbine 210. epizoda – Sledi VELIKI ŠOK! Nada i Strahinja saznaju UŽASNE VESTI!

Budući da od utorka 5. januara u terminu od 21.50 u kom se inače emitovala serija Urgentni centar, počinje novi krimi serijal 12 reči, gledaoci su se sasvim opravdano zapitali – šta će biti sa Urgentnim centrom. Kao što znamo, do sada je prikazano ukupno 46 epizoda ove serije, a do kraja aktuelnog ciklusa ostalo je više od 20.

SENKE NAD BALKANOM: Junaci 3. SEZONE biće TITO i DRAŽA! A evo da li će se pojaviti i NIKOLA TESLA…

Raspitali smo se i sa TV Prva dobili odgovor da omiljeni šou o medicinarima ide na uobičajenu zimsku pauzu, ali da to ne znači da se emitovanje serije u nekom trenutku neće nastaviti. Kada ćemo gledati ostatak neemitovanih epizoda još nije poznato, ali gledaoci neće ostati uskraćeni za veliko finale Urgentnog centra i rasplet dodovština omiljenih im junaka u belim mantilima.

KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

Ono što je sigurno jeste da ćemo u narednom periodu na Prvoj u terminu utorkom i sredom od 21.50 gledati odličan krimi triler 12 reči sa Viktorom Savićem u glavnoj roli, a na Urgentni centar ćemo morati još malo da pričekamo.

LAZAR RISTOVSKI za FILM i TV o komediji DRIM TIM i domaćoj KINEMATOGRAFIJI – Srpskim serijama nedostaje ISKRENOST! Kopiramo NETFLIKS, a stidimo se SEBE!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement