Connect with us

Naša Preporuka

SENKE NAD BALKANOM: Junaci 3. SEZONE biće TITO i DRAŽA! A evo da li će se pojaviti i NIKOLA TESLA…

Published

on

“Senke nad Balkanom” vratiće se sa trećom sezonom na male ekrane, najverovatnije 2022. godine.

Reditelj Dragan Bjelogrlić otkrio je da će snimanje novih epizoda krenuti na jesen, a njeni junaci pored dvojice inspektora Andre Tanasijevića i Stanka Pletikosića, biće Josip Broz Tito i Draža Mihailović.

PROČITAJTE JOŠ: RTS spremio BOGAT program za BADNJE VEČE i BOŽIĆ: Evo koji DOMAĆI FILMOVI i koncerti nas očekuju!

Nastavak priče smešten je pred kraj Drugog svetskog rata i pratiće stvaranje Jugoslavije. Scenario još nije napisan, zbog čega nije poznato mnogo detalja. Šuška se da će na njemu u narednom periodu zajedno sa Bjelogrlićem raditi Dejan Stojiljković i Boban Jevtić.

PROČITAJTE JOŠ: KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

– “Senke nad Balkanom” su težak i zahtevan projekat. Zahtevaju mnogo odricanja i posvećenosti. Ako sve bude kako treba, snimanje bi moglo da počne na jesen ove 2021. godine – najavio je reditelj i glavni glumac Dragan Bjelogrlić gostujući u emisiji “24 minuta”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković ODBIO da zaigra u ovom HOLIVUDSKOM FILMU!

Od istorijskih likova u seriji će verovatno nastaviti da se pojavljuju Mustafa Golubić, koga je igrao Goran Bogdan. Želja autora je da publika vidi i Nikolu Teslu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OLJA LEVIĆ, zvezda serije IGRA SUDBINE postaje ZLOBNICA! DOSTA sam bila DOBRA DEVOJKA!

– Pokušali smo da u „Senkama 2“ napravimo potpuno novu priču koja bi u svojoj strukturi i atmosferi ostala dosledna prvoj sezoni. Imali smo sve junake koji su preživeli i neke nove. Generalno, želeo sam da napravim nešto što može da se gleda bez obzira na to da li su ljudi pratili prvu sezonu, završenu pet godina ranije. Ideja nam je bila da drugu završimo sa Nikolom Teslom i da se s njim na kraju sreće Maja Davidović – rekao je glumac i reditelj za “Kurir” tokom promocije prethodne sezone.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement