DINASTIJA – OTKRIVAMO kada počinje da se snima i na kom kanalu će se prikazivati!

“Dinastija”, jedna od najgledanijih američkih serija, uskoro će dobiti srpsku verziju. Produkcijska kuća “Emoušn” je u velikom zamahu sa kastinzima za glavne glumce koji će igrati junake poznate porodice industrijalaca Karington.

Početak snimanja srpske “Dinastije” planiran je za februar. Svi sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju ko će glumiti srpkog Blejka, Kristl, Aleksis, Stivena, Felon. Serijal “Dinastija” (na srpski način) emitovaće se na RTV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! IGRA SUDBINE – Matija PREVARIO SOFIJU! EVO i sa KIM! Ovo mu NEĆE OPROSTITI!

Sapunica “Dinastija”, u tada socijalističkoj državi, bila je jedan od prvih susreta jugoslovenske publike sa svetom glamura, luksuza, ogromnog bogatstva. Do tada zatvorena vrata bogatih američkih industrijalaca i naftaša širom su se otvorila. Naša publika je “gutala” sve što se dešavalo u “Dinastiji”, imajući utisak da viri u skriveni život bogatih i moćnih.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine: NADA će VAS ODUŠEVITI! Ono što je URADILA, SVE će RASPAMETITI! OVO niko nije OČEKIVAO!

Vile, skupi automobili, luksuzan nakit, način života prebogate naftaške porodice iz Denvera bio je opijajuć za publiku sa ovih prostora. Naše žene bile su oduševljene stajlingom Aleksis i Kristl, i potpuno zanesene pokušale da ih oponašaju. Kuriozitet vezan za ovu seriju je i što je glavna “zlica” u seriji, Aleksis, koju je sjajno odigrala glumica “britanske škole” Džoan Kolins, postala omiljena kod publike.

PROČITAJTE JOŠ: Tajna vinove loze – SAZNAJEMO: Evo kada na Superstar TV počinje serija koju ćete obožavati! (VIDEO)

Tvorci serije su čuveni producenti Ričard i Ester Šapiro, a producent Aron Speling. Koliko je serija bila uspešna, govori i podatak da su Šapiro i Speling postali jedni od najbogatijih i najuticajnijih ljudi u Holivudu.

PROČITAJTE JOŠ: OTAC – Evo KADA i na kom kanalu će biti TV PREMIJERA domaćeg filma! (VIDEO)

U devet sezona emitovano je 220 epizoda. “Dinastija” je nominovana za Zlatni globus za najbolju dramsku TV seriju, svake godine, a osvojila ga 1983. Uz seriju se pokrenula čitava jedna nova industrija – uspešna linija modnih i lusuznih proizvoda. Glavni glumci bili su Džon Forsajt, Linda Evans, Džoan Kolins, Heder Loklir, Džon Džejms, Džek Koleman, Al Korli i mnogi drugi. Za većinu glumaca ovo je bio vrhunac njihovih karijera.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! OVO je NAJGLEDANIJA serija 2021. godine – DO SADA! IZNENADIĆETE se, ali NIJE IGRA SUDBINE!

Imajući u vidu rekorde gledanosti i interesovanja za originalnu “Dinastiju”, pa i istoimeni rimejk popularne sapunice koja se na striming platformi “Netfliks” prikazuje u 188 zemalja, a uvrštena je i u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledanija sapunica za 2019. godinu, srpska verzija će svakako biti TV hit.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK