Connect with us

Featured

HIT! OVO je NAJGLEDANIJA serija 2021. godine – DO SADA! IZNENADIĆETE se, ali NIJE IGRA SUDBINE!

Published

on

„Kamiondžije“ dokaz da su prave vrednosti i dalje najbolji recept za gledanost

PRENOS Božićne liturgije iz Hrama Svetog Save (RTS 1, 6. januar u 23.55)

Za samo 5 dana, Nenad Jezdić i Tihomir Stanić osvojili su simpatije gledalaca kao kamiondžije dobrog srca – Baja i Žića. Šestu epizodu  serije „Kamiondžije d.o.o“ sinoć je na Prvom programu RTS-a gledalo 1.700.000 ljudi (čak 38 odsto televizijske publike).

SAZNAJEMO: EVO šta se dešava sa serijom URGENTNI CENTAR! Hoćemo li gledati NASTAVAK TREĆE SEZONE?

Duhovita i emotivna priča o dvojici gubitnika koji ne odustaju od svojih snova, privukla je pažnju publike i dovela do toga da epizoda prikazana u ponedeljak bude najgledaniji televizijski sadržaj u Srbiji – na svim televizijama i u svim kategorijama!

Kamiondžije su, već na početku emitovanja, još jednom dokazale da gledaoci najviše vole priče o običnim ljudima, porodici i istinskim vrednostima.

Kamiondzije-Nenad-Jezdic-i-Tihomir-Stanic

SAZNAJEMO: Miloš BIKOVIĆ kreće u osvajanje HOLIVUDA! A evo i SA KOJIM FILMOM!

Tihomir Stanić smatra da serija ističe ono što je najbolje u nama: „To su zaboravljeni ideali prijateljstva, solidarnosti, međusobnog pomaganja i razumevanja. Ono što postoji u svima nama, što postoji u našem narodu, a što je zaboravljeno nametanjem nekih individualističkih, sebičnih ideala“, kaže on.

LAZAR RISTOVSKI za FILM i TV o komediji DRIM TIM i domaćoj KINEMATOGRAFIJI – Srpskim serijama nedostaje ISKRENOST! Kopiramo NETFLIKS, a stidimo se SEBE!

Seriju je režirao Filip Čolović, a autor scenarija je Gordan Mihić. U seriji se, uz Jezdića i Stanića, pojavljuje preko 100 glumaca – Branislav Zeremski, Danina Jeftić, Paulina Manov, Jelena Stupljanin, Iva Ilinčić, Bojan Dimitrijević, Nebojša Ilić, Marko Gvero…

Serija ima 20 epizoda, a mi nastavljamo da pratimo avanture Baje i Žiće svakog radnog dana u 20 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

Nedim Nezirović, junak serije KLAN – OTKRIVA: Evo ZAŠTO je PAŠA postao UBICA!

Foto Promo TV Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement