Connect with us

Featured

Mladen Sovilj OTKRIVA: Ko je KRVOLOČNIJI PSIHO – Tale (KLAN) ili DRKA (JUŽNI VETAR)?

Published

on

Glumac Mladen Sovilj, već drugi put dočarava lik otkačenog krimosa. Ipak, kako to i sam priznaje u intervjuu za Informer, Drka iz serije „Južni vetar“ je nevini dečačić u odnosu na Taleta, koji se može okarakterisati, prema njegovim rečima, i kao najkrvoločniji član ekipe Klana.

Pročitajte još Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Tale nije nikakva mudra glava koja ima neki plan, već muva bez glave koja misli da će pomoću kriminala na brzaka preskočiti neke stepenice i uspeti u životu. On je sociopata, monstrum i krvolok koga ispunjava i uzbuđuje čin mučenja ljudi i oduzimanja života. Meni je nezamislivo da neko u stvarnom životu to može da radi. Bilo mi je veoma neprijatno dok sam snimao neke scene – otkriva Mladen priznajući da mu je bilo izuzetno teško da uđe u psihu ovog lika.

Pročitajte još KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

Mladog glumca publika je zavolela kao Drku u seriji „Južni vetar“, a Mladen ističe da su njegov junak iz te serije i Tale potpuno drugačiji.

Pročitajte još Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

– Ogromna je razlika među njima. Drka je dobronameran i ima bistar pogled na svet, dok je Tale brutalni ubica i ima mutan pogled na sve oko sebe – kaže Mladen i otkriva da je već spreman ušao u ulogu kriminalca Taleta:

Pročitajte još UBICE MOG OCA dobijaju VELIKO pojačanje u PETOJ SEZONI! Nećete verovati KO SE PRIDRUŽUJE SERIJI!

– Za potrebe uloge u „Južnom vetru“ naučio sam kako se obijaju automobili, kako se drži pištolj i puca, tako da sam već bio spreman za ulogu Taleta i nisam to morao da vežbam. Drku je odgajila ulica. Još kada sam dobio tekst za kasting, znao sam da se u tumačenje ovog karaktera mora ući hrabro i bez zadrške. Privukao me je rizik. Ples po ivici. On je i dobar i pošten čovek, pa je lak za manipulaciju. Radujem se što se Drka dopao publici – zaključuje Mladen Sovilj.

Glavne uloge u ovom krimi-trileru, rađenom u produkciji „Telekoma Srbija“ i „Firefly“-a, pored Mladena igraju i Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement