Connect with us

Featured

Snima se TAJKUN 2? Hoće li DRAGAN BJELOGRLIĆ reprizirati rolu VLADANA SIMONOVIĆA? Ko će biti TAJKUN?

Published

on

Jedna od serija koja je bez mnogo sumnje obeležila godinu za nama je i nezaobilazni „Tajkun„, nastala u produkciji Telekoma Srbija i Firefly-a. Maestralni Dragan Bjelogrlić sa dobro odabranom mlađom ekipom koju su predvodili Hana Selimović i Vuk Jovanović vešto su nam dočarali sve što se događa iza kulisa naizgled savršenog života bogatog i uspešnog biznismena Vladana Simonovića.

Pročitajte još: Mladen Sovilj OTKRIVA: Ko je KRVOLOČNIJI PSIHO – Tale (KLAN) ili DRKA (JUŽNI VETAR)?

Rađena po scenariju našeg proslavljenog scenariste Đorđa Milosavljevića, serija „Tajkun“ sa poslednjom epizodom prvog ciklusa ostavila nas je sa velikim znakom pitanja? Da li je Vladan preživeo? I hoće li biti nastavka? Kako nam je svojevremeno Đorđe Milosavljević otkrio, pre nekoliko meseci razmišljalo se o nastavku, ali konkretne ideje o čemu bi se radilo u novoj sezoni – nije bilo.

Pročitajte još Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

Ipak, na zvaničnom vebsajtu Firefly produkcije sada se već navodi da će druge sezone „Tajkuna“ biti. Vođeni onim što nam je Milosavljević ranije rekao, a to je da bi nastavak serije mogao da se bavi nekim drugim tajkunima, ne nužno Vladanom Simonovićem, pitamo se – Ko će biti TAJKUN u drugoj sezoni popularne krimi-drame?

Pročitajte još TOP 5 IGRA SUDBINE: Kako će SOFIJA završiti na kraju serije? Postaje sekretarica DIJANE ERSKI???

Hoće li Dragan Bjelogrlić reprizirati ulogu Vladana Simonovića, ili kontroverzni beogradski biznismen, ipak, nije preživeo srčani udar na kraju prvog ciklusa?

Pročitajte još UBICE MOG OCA dobijaju VELIKO pojačanje u PETOJ SEZONI! Nećete verovati KO SE PRIDRUŽUJE SERIJI!

I dok čekamo odgovore na ova pitanja, koga biste voleli da vidite u ulozi moćnog tajkuna? Koji glumac bi mogao da nasledi ovu rolu, ili je, pak, Bjela nezamenljiv?

Prva sezona emitovana je na Prvom programu RTS-a i na kanalu Superstar TV. Serija je rađena u koprodukciji Telekoma Srbije i Firefly produkcije.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement