Connect with us

Featured

SAZNAJEMO – EVO kada serija TAJNA VINOVE LOZE PREMIJERNO stiže na RTS 1!

Published

on

“Tajna vinove loze”, dugo očekivana nova domaća serija, uskoro stiže na male ekrane. Nakon što će 18. januara premijerno biti prikazana na kanalu Superstar TV, nova telenovela od 23. januara stiže i na RTS 1, i to u subotu 23. januara od 20.05. Priču o ljubavi i vinu gledaoci će moći da prate svakog svakog dana u istom terminu.

Pročitajte još Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Reč je o melodrami, u kojoj ćemo kao glavni ljubavni par gledati popularne glumce i supružnike Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Pročitajte još KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

“Tajna vinove loze” prati porodicu bogatog tajkuna Vuka iz Subotice, koja krije mnoge tajne. Ali i Veru, samohranu majku dvojice sinova iz Negotinske Кrajine. Ova mlada žena živi u strahu da se njene tajne ne otkriju.

Pročitajte još Snima se TAJKUN 2? Hoće li DRAGAN BJELOGRLIĆ reprizirati rolu VLADANA SIMONOVIĆA? Ko će biti TAJKUN?

Serija o neverovatnoj, dramatičnoj priči, prepliće naizgled nepovezane sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice. Njihove intimne sage obavijene su tajnama, lažima i prećutkivanjem, suzama, poljubcima i udarcima. Nema porodice bez tajne. A u vinu je istina! Da li je?

Pročitajte još Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

U melodrami od 36 epizoda glavne uloge, uz Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, tumače: Milica ZarićDara DžokićNebojša MilovanovićAnita MančićMiodrag KrivokapićDara DžokićSena ĐorovićVanja Nenadić i Marko Vasiljević.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement