Connect with us

Featured

Dijana Erski ODUŠEVILA četvorogodišnjeg KOMŠIJU iz zgrade. Nećete verovati ŠTA JE URADILA!

Published

on

Dijana Erski, lik “čuvene” modne kreatorke, jedan je od najomiljenijih među publikom serije “Igra sudbine”.

Ovu nesvakidašnju damu sa jednom rukavicom najviše voli mlađa populacija. Glumica Iva Štrljić u jednoj emisiji otkrila je zanimljiv susret sa četvorogodišnjakom iz komšiluka.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! POTVRĐENO: Junak telenovela VOLI MUŠKARCE! Sa ovim POLITIČAREM je bio u TAJNOJ vezi!

– Jednom sam sedela kod jedne prijateljice, koja mi je rekla: “Jao, Iva, da li možeš nešto da mi učiniš? Moj mali komšija Viktor ima četiri godine. I obožava te! Da li bi mogla da pozvoniš na njegova vrata? Ja ću reći njegovoj mami da otvori, ali da se ponašaš kao Dijana Erski. Rekla sam: “Nema nikakvih problema. Imaš li rukavicu?”.

PROČITAJTE JOŠ: Ovaj SEKSI MACAN je u PETOJ deceniji, a i dalje zavodi TRBUŠNJACIMA! EVO o KOME je reč

Iva je potom spremno stala ispred Viktorovih vrata i pozvonila. Otvorili su joj njegovi roditelji, a dečak je izašao i gledao je šokirano.

https://www.instagram.com/p/CJMd-m0nW9I/

PROČITAJTE JOŠ: TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

– Počela sam da pričam 300 na sat, kao Dijana Erski, da mlatim onom rukavicom. Pitala sam ga da li je video Sofiju, jer sam čula sam da dolazi u njihovu zgradu, pa sam došla da proverim da li je to tačno. On me je gledao u čudu, nije verovao šta se događa. I za kraj sam rekla kako idem da skoknem do Ade uz čuveno “doviđence” – ispričala je Iva.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović, zvezda serije Tajne vinove loze OTKRIVA – Zbog KOG glumca su joj se TRESLA KOLENA OD STRAHA?

Da stvar bude još uverljivija, ispostavilo se da je baš te večeri bila epizoda kada je Dijana Erksi bila kod Ade u gostima.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 218. epizoda – ŠOK! Luka je SPAVAO sa ŽAKLINOM? Sledi RAZVOD! Sofija će mu UZETI SVE!

– Viktor nije mogao da veruje šta se dešava. Dete je bilo u šoku. Posle je tražio od mame da i ona napravi frizuru kao što ima Dijana Erski – otkrila je Iva Štrljić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement