Connect with us

Featured

Sloboda Mićalović, zvezda serije Tajne vinove loze OTKRIVA – Zbog KOG glumca su joj se TRESLA KOLENA OD STRAHA?

Published

on

Glumica Sloboda Mićalović u pratnji svog supruga Vojina Ćetkovića, vraća nam se 18. januara na male ekrane. Naravno, reč je o seriji „Tajne vinove loze“ u produkciji Telekoma Srbije i kompanije Metro production koju ćemo od ponedeljka svakog radnog dana u 21.00 pratiti na kanalu Superstar TV, a od 23. januara i na RTS 1. Na Javnom servisu ova melodrama prikazivaće se svakog dana od 20.05.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO! Prvi kadrovi iz serije TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u melodrami koju ćete obožavati!

Ne sumnjamo da će Sloboda i Vojin, u ovoj intrigantnoj priči koja prati zamršene sudbine i dramatičnu borbu dve vinogradarske porodice, oduševiti našu publiku.

Pročitajte još KLAN: Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović OTKRIVAJU – Kako su ŠOK I PAŠA dobili DOZVOLU ZA UBIJANJE!

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je Mirjana Bobić Mojsilović, dok režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić koji je ujedno i izvršni producent serije.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Radnja serije „Tajne vinove loze“ prati dve priče – porodicu bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Veru Smiljanić, samohranu majku dvojice sinova iz Negotinske krajine. Svi oni žive pod velom tajni, laži, prećutkivanja, suza, poljubaca i udaraca, a njihovi životi, spletom okolnosti, postaju duboko povezani. Ova izuzetna saga šalje poruku da nema porodice bez tajne, ali i da je u vinu istina.

Pročitajte još OVO niste znali o ADI KANAČKI! Milica Milša otkriva njenu NAJBOLNIJU TAJNU!

Slobodu smo gledali u četvrtoj sezoni krimi trilera „Ubice mog oca“, a pre toga i u seriji „Koreni“. U intervjuu koji je glumica nedavno dala za magazin Story, prisetila se snimanja serije po romanu Dobrice Ćosića i svog prvog susreta sa Žarkom Lauševićem.

Pročitajte još PANČETA kakvu dosad niste VIDELI: ŠOK! zelena kosa, seksi donji veš i pištolj u ruci!

Sloboda Mićalović Koreni
Sloboda Mićalović u seriji KORENI

– Imala sam ogromnu tremu pred njim. Već u prvom kadru sam morala da izađem napolje. On je počeo da se smeje, a ja sam mu rekla: „Čekaj, molim te, da prošetam, tresem se“. Žarko se nasmejao i rekao „Šta ti je, ne preteruj“. On je predivan čovek, ali fora je u tome što sam ga gledala još kao klinka. Doduše, gledala sam i Gagu Nikolića i Milenu Dravić, ali uz njih sam se odmah priljubila, a ovde sam se uplašila, nemam pojma zašto. Osetila sam da ne vladam sobom, da mi kolena klecaju – rekla je Sloboda tada, i otkrila kratak recept kako se gradi karijera ozbiljne glumice.

Pročitajte još Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

– Ja ne želim da živim skandal. Čini mi se da imam druge kvalitete da ponudim nego što je skandal. Mišljenja sam da ljudi koji prave skandal, nemaju šta da ponude.  Meni je lako da napravim skandal. Znaš, mogu da napravim skandal. Evo, da polomim ovaj studio. Ali, zašto? Šta je poenta priče? Nema je. Želim da se o meni priča zbog onoga što ja radim. A to su moje uloge –  istakla je lepa glumica.

Foto Miša Obradović/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement