Connect with us

Featured

Igra sudbine 218. epizoda – ŠOK! Luka je SPAVAO sa ŽAKLINOM? Sledi RAZVOD! Sofija će mu UZETI SVE!

Published

on

Igra sudbine 218. epizoda donosi haos od kog ćemo se teško oporaviti. Sve se ispretumbalo, kao kad kockice za jamb ubacite u šejker za koktel, pa umesto osvežavajućeg Mohita dobijete čist poker šestica! U prevodu – sledi CIRKUS. A evo i kako.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Žaklina je upoznala tetku. Posledica toga – postala je deo porodice. Još samo da se obuzda sa “naskakanjem” na Aleksu i sve će proći kao podmazano. Vidimo da Mila baš neće biti oduševljena time, ali verujemo da će ona, kao i ostatak ekipe, kad je malo bolje upoznaju – leći na rudu.

Pročitajte još Igra sudbine donosi novi ŠOK! Vukašin i Sofija POSTAJU SAVEZNICI?! A evo i KAKO!

A ministarka? Pa posle ovih vesti, ostaje joj samo da legne pred točkove GSP autobusa. Jer od pomirenja sa Pančetom nema ništa, a Žaklinica je vodi upravo ka tome.

Pročitajte još TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

Za to vreme opasnica Sofijica odlazi kod sudije i preduzima odlučujuće korake. Razvodi se od Luke – po svaku cenu. A od sudije saznaje da je cena visoka. Uzme li se u obzir šta će sve dobiti tim razvodom – to nema cenu.

Pročitajte još Seks i grad – Sledi veliki ŠOK u nastavku serije! Samanta UMIRE, a evo i KAKO!

 

A u tome će joj i Luka pomoći. Jer, avaj (priznajemo, radujemo se ko dete čokoladi), Luka će završiti u krevetu sa Žaklinom! A sve će videti Brzutka! I posvedočiti njegovom neverstvu. Sofija GA IMA U ŠACI! I njega i Adu.

Foto Printskrin

Advertisement