Igra sudbine 219. epizoda – Brzutka je ČULA ONO što NIJE SMELA! Hoće li SOFIJA saznati SVE?

Igra sudbine 219. epizoda (1)

Igra sudbine 219. epizoda  biće sve ono što smo već nedeljama čekali. Vatromet, erupcija vulkana i eksplozija atomske bombe u jednom. Hirošima neće biti ravna haosu koji će napraviti Ada Kanački nakon svoje posete Kan Holdingu. Ali da krenemo redom… Od manje važnog ka najvažnijem.


Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Istini za volju, u narednoj epizodi baš i neće biti toga nevažnog. Za početak Donka stupa u akciju. Matiji naređuje da Lili oduzme sve deonice Kan Holdinga i tako dovede Adu u šah-mat poziciju. Ipak, Matija nije bezbrižan kao Donka. Otkriva Sofiji da im neko smešta, a o kome je reč? Da li je u pitanju Bruner?

Pročitajte još TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

Za to vreme, zabrinuta Višnja i Marinko razgovaraju o Lukinom sinoćnjem izletu. Ono što ne znaju jeste da ih Brzutka prisluškuje. Nesvesni njenog prisustva otkriće joj da je Luka poljubio Žaklinu. Ali… Iznad popa ima pop, a iznad, odnosno iza Božidarke je – Lila. Njeno čuveno PRISLUŠKUJEŠ, A? ponovo stupa na scenu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Na prevaru Žaklina u Kan Holdingu primiče se Aleksi sa leđa i stavlja mu ruke na oči. Misleći da je to Mila, on se okreće zatvorenih očiju i strasno je ljubi priznajući da je voli svim srcem. Naravno, u tom trenutku nailazi Ada i vidi scenu od koje –e – pasti u nesvest. bar figurativno. Ne sumnjamo – u narednoj epizodi sledi HAOS!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK