Connect with us

Top Story

Igra sudbine 219. epizoda – Brzutka je ČULA ONO što NIJE SMELA! Hoće li SOFIJA saznati SVE?

Published

on

Igra sudbine 219. epizoda  biće sve ono što smo već nedeljama čekali. Vatromet, erupcija vulkana i eksplozija atomske bombe u jednom. Hirošima neće biti ravna haosu koji će napraviti Ada Kanački nakon svoje posete Kan Holdingu. Ali da krenemo redom… Od manje važnog ka najvažnijem.


Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Istini za volju, u narednoj epizodi baš i neće biti toga nevažnog. Za početak Donka stupa u akciju. Matiji naređuje da Lili oduzme sve deonice Kan Holdinga i tako dovede Adu u šah-mat poziciju. Ipak, Matija nije bezbrižan kao Donka. Otkriva Sofiji da im neko smešta, a o kome je reč? Da li je u pitanju Bruner?

Pročitajte još TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

Za to vreme, zabrinuta Višnja i Marinko razgovaraju o Lukinom sinoćnjem izletu. Ono što ne znaju jeste da ih Brzutka prisluškuje. Nesvesni njenog prisustva otkriće joj da je Luka poljubio Žaklinu. Ali… Iznad popa ima pop, a iznad, odnosno iza Božidarke je – Lila. Njeno čuveno PRISLUŠKUJEŠ, A? ponovo stupa na scenu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Na prevaru Žaklina u Kan Holdingu primiče se Aleksi sa leđa i stavlja mu ruke na oči. Misleći da je to Mila, on se okreće zatvorenih očiju i strasno je ljubi priznajući da je voli svim srcem. Naravno, u tom trenutku nailazi Ada i vidi scenu od koje –e – pasti u nesvest. bar figurativno. Ne sumnjamo – u narednoj epizodi sledi HAOS!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement