Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Published

on

Igra sudbine serija je koja je obeležila prethodnu TV sezonu. Skratila nam je i teške dane u korona karantinu. A i uveselila večeri ispred malih ekrana. Ipak, sve što valja, ima i svoj kraj. Tako je i sa najpopularnijom domaćom TV novelom.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Iskreni da budemo, produžetke od Smart produkcije već smo dobili. U početku, planirano je da Igra sudbine ima upola manje epizoda. To što su nam Žarko Jokanović i njegov tim podarili novogodišnji je poklon, ali ne samo za ovu godinu. Recimo da je 300 napisanih epizoda bio poklon za dve godine. Međutim, ostalo ih je još svega 80.

Pročitajte još  Igra sudbine 218. epizoda – ŠOK! Luka je SPAVAO sa ŽAKLINOM? Sledi RAZVOD! Sofija će mu UZETI SVE!

Kako je zvezda ove serije Olja Lević nedavno potvrdila, serija će se snimati do marta, najdalje do kraja marta ove godine, nakon čega će, prema sadašnjim planovima – zvanično uslediti kraj. Ipak, to važi samo za snimanja. Kako je emitovanja u zaostatku neka tri meseca, jasno je da se od Igre sudbine nećemo oprostiti pre polovine 2021.

Pročitajte još  TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

Naime, kako je to Jokanović već ranije najavio, nove epizode prikazivaće se do kraja juna, što znači da će novih avantura u životima Kanačkih, Ožegovića i svih ostalih – i te kako biti. Naznaka o novoj sezoni, za sada nema. U originalnoj seriji, na kojoj je zasnovana Igra sudbine, radnja se završava upravo tada kad i u ovoj našoj verziji. Tako, osim u slučaju da produkcija ne odluči da samostalno nastavi projekat – nove sezone verovatno neće ni biti.

Pročitajte još SKANDAL drma Meksiko: Seksi snimak OVOG junaka telenovela završio na internetu

Istine-i-lazi-;etvrta-sezona

Ali, to ne znači da Smart produkcija, koja stoji iza najgledanijih telenovela na TV Prva – miruje. Kako smo nedavno saznali u razgovoru sa direktorkom produkcije Svetlanom Drinjaković, njen tim ubrzano već radi na dve nove serije koje će biti naslednice „Igre sudbine“. Reč je o dva potpuno nova formata, a ne bi trebalo zaboraviti ni na veliki hit Istine i laži, čiji je nastavak, takođe pod znakom pitanja.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Kako su nam saopštili iz Smart produkcije, trenutno nema planova za nastavak ove serije, mada želja i glumaca i producenata postoji. Ipak, želja, nije dovoljna.

– Veliki je posao postaviti jednu ovakvu seriju. Mnogo detalja treba ukopiti, a u doba korone izazov je još veći – kratko nam je prokomentarisala Svetlana Drinjaković, ističući da gledaoci nemaju razloga za brigu. I posle serije Igra sudbine, prema njenim rečima, na TV Prva slede serije koje će publika OBOŽAVATI.

Pročitajte još  Igra sudbine donosi novi ŠOK! Vukašin i Sofija POSTAJU SAVEZNICI?! A evo i KAKO!

Foto Printskrin Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement