Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Published

on

Burna je bila prethodna nedelja u seriji Igra sudbine. Još jednom smo, vođeni perom Žarka Jokanovića, došli do prekretnice koja će radnju serije u kojoj gotovo svakog dana tokom nedelje uživa skoro dva miliona gledalaca u Srbiji , povesti u neočekivanom pravcu. U nedelji za nama bilo je malo lepih trenutaka. Oni tužni i potresni su prevladali, ali nade još ima. Kao što je poznato – iz dima se rađa i Feniks ptica, pa se nadamo da će se isto dogoditi i junacima serije Igra sudbine. Pa da vidimo, šta bi to moglo da se dogodi u nastavku serije.

TOP 5 NAJGLEDANIJIH filmova MILOŠA BIKOVIĆA! Pogodite KOJI JE na PRVOM MESTU! A nije JUŽNI VETAR!

Luka i Sofija se RAZVODE

Luka i Sofija Igra sudbine

Luka sve više shvata da život bogataša nije ono o čemu je sanjao, niti je brak sa Sofijom bajka o kojoj je maštao. Tome će, sigurni smo, doprineti i to što mu Sofija postaje sve sumnjivija po pitanju umešanosti u Nadinu nesreću. Da li će sve ovo presuditi da Luka ostavi Sofiju? Postoje još dva važna faktora koja mogu uticati da se to dogodi. Prvi je taj da se Luka sve više zaljubljuje u Unu. Hoće li Sofija to iskoristiti da mu na nos nabije neverstvo.


TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

Da li će ona iskoristiti Lukine emocije kao razlog za razvod braka u kom će mu, kako zakon nalaže, uzeti polovinu svega što ima. Drugi faktor mogao bi biti taj što Luka sve više želi da se vrati svom starom životu. Blizu Pančetinog pansiona i Mile. Kao što znamo, Luka i dalje ima svoj stan koji je namenio Mili. Da li će predložiti Sofiji da se presele tamo, i kako će ona reagovati na ideju o povratku u sirotinjski kraj?

TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

Ada će doživeti UŽASAN UDARAC

Ada-i-Matija Igra sudbine

Kada protiv sebe imate toliko neprijatelja, borba postaje kao pohod na vetrenjače. Hoće li Ada Kanački uspeti da odoli naletima sila zla? Ili će u jednom trenutku, ipak, posustati? Sofija je krenula u odmazdu, a sasvim je jasno da kada ona krene u ostvarenje svog cilja nema mnogo toga što je može zadržati. Da li će na tom putu žrtva biti njen najveći neprijatelj – Ada Kanački? Mi bismo rekli da je to veoma verovatno.

OVO niste znali o ADI KANAČKI! Milica Milša otkriva njenu NAJBOLNIJU TAJNU!

A kakva će nesreća zadesiti Adu – da biste otkrili na to ćete moraćete da sačekate još neko vreme. U svakom slučaju biće to veliki šok za sve.

Lukin život VISI O KONCU?

Luka-kanacki

U intervjuu za somborsku TV Sreća, glumac Stevan Piale svojevremeno je poručio da bi voleo da vidi svog junaka u nekoj izazovnijoj sceni, koja bi ga pomerila iz zone udobnosti u kojoj se sada nalazi. Stevan je tada poželeo da se Žarko Jokanović čak i poigra sa originalnim scenarijom, i zadrži verziju u kojoj njegov Luka izgubi pamćenje i zaluta u šumu gde provede čak 20 dana pokušavajući da se seti ko je. Šta mislite o toj verziji? Kako vam se dopada?

Igra sudbine donosi novi ŠOK! Vukašin i Sofija POSTAJU SAVEZNICI?! A evo i KAKO!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement