Connect with us

TV

Novi HIT SITKOM na TV Pink! Spremite se za SMEH DO SUZA! EVO o KOJOJ seriji je REČ!

Published

on

“Nek de život”  novi je sitkom autora Slododana Šuljagića. U bogatoj riznici TV serija Pink televizija nudi nam i sitkom “Nek ide život”. Njen autor poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe „Ljubav, navika, panika“, koja je na prestižnoj dodeli nagrada „Zlatna ruža“ u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma.

Tajne vinove loze, epizoda 3: Vuk STIŽE kod Vere. EVO da li će se VIDETI posle 20 godina!

„Nek ide život“ je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma, u kojoj humor dominantno proizilazi iz zamršenih situacija, iznenadnih  preokreta i vratolomija u kojima će se zapetljati glavni junaci.  Serija će svakako slediti i tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom, koji proističe iz naravi i karaktera protagonista.

Nek ide život

U centru pažnje su članovi porodice Savković. Majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare, njena deca i snaja. Grozdin mlađi sin Ljubiša je nastavnik matematike permanentno nesrećan u ljubavi. Njena ćerka Silvana je neshvaćana umetnica , čiji doživljaj života zapravo shvataju jedino oženjeni muškarci. Stariji sin Siniša, po zanimanju obućar, navučen je na pivo, slab na žene, a pomalo i one na njega. Ipak, glavna prepreka za Sinišine ljubavne avanture jeste činjenica da je oženjen temperamentnom osobom od čijeg prgavog karaktera  svi pomalo zaziru. Katarina je, završila menadžment u menadžmentu na fakultetu za menadžment i uzaludno traži posao u struci. Njena majka Radmila je uporno nagovara da se razvede od obućara i uda za pilota „Lufthanze“. Ipak, Katarina ne može bez Siniše, a tajna njihovog braka će biti otkrivena u jednoj od epizoda. Najveći prijatelj porodice Savković je Brana, vlasnik kafane u koju svi Savkovići rado svraćaju. Brana voli da usluži svoje goste, ali više od toga voli da ih prevesla.  To je često jače od njega. Istini za volju, zna i da pomogne kada prigusti.

Igra sudbine 219. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Adi će POZLITI! Aleksa i ŽAKLINA u STRASNOM ZAGRLJAJU!

Majku  Grozdu igra proslavljena srpska glumica Ljiljana Stjepanović, ćerku Silvanu Paulina Manov, mlađeg sina Ljubišu Miodrag Fišeković, starijeg sina Sinišu Milan Kovačević, njegovu suprugu Katarinu Anđelka Prpić, njenu majku Radmilu otelotvorila je Jelica Sretenović, dok Branu igra Nebojša Ljubišić. Pored glavne postavke, kroz četrdesetčetiri epizode prodefilovaće više od stotinu raznih glumaca koji  će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, zlostavljaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković.

HIT! Aca Lukas dobija FILM i SERIJU! Evo KO će GLUMITI slavnog PEVAČA!

Nova komedija, za koju glumačka podela garantuje mnogo smeha, na programu Pinka je svakog radnog dana u 22.00.

Foto PROMO

Advertisement