Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 3: Vuk STIŽE kod Vere. EVO da li će se VIDETI posle 20 godina!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 3 na programu je u sredu (20. januara) od 21.00 na Superstar TV i u ponedeljak od 20.05 (25. januara) na RTS 1.

Vuk Tomović stiže na Verino imanje, gde sa Markom započinje pregovore oko kupovine njihovog vina Teodora. On mu pokazuje ugovor o ulaganju u njihov vinograd. Marko je u šoku. Hoće li pristati na ponudu?

PROČITAJTE JOŠ: KLAN (druga sezona) – U nastavku sledi OTMICA POZNATOG srpskog BIZNISMENA? Otkrijte O KOME JE REČ!

Vera oseća nervozu zbog Vukovog prisustva, iako je u kući dok on razgovara sa njenim sinom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! TAJKUN se vraća na MALE EKRANE! A evo i KADA i na kom KANALU!

Ona govori Mirtei da joj nije jasno zašto se Vuk toliko zadržao kod njih. Pita se kako planira pijan da vozi kući. Mireta joj odgovara kako on ne bi ni došao, da se ona pitala. Verin i Vukov susret posle 20 godina je neizbežan!

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE: HIT! Stevan Piale OTKRIVA – EVO kada će Luka OSTAVITI SOFIJU!

Jelena, Vukova supruga, počela je da traga za novom kućnom pomoćnicom. Na razgovor za posao dolazi joj atraktivna devojka, kojoj Jelena odmah u startu kaže kako “ne traži kostesu, već spremačicu”.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Devojka joj odgovara da ne brine, jer ona ima svoje metode. Deluje kao da je sa razlogom došla u kuću Tomovića. Da li nešto smera?

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Uloge u seriji „Tajne vinove loze“ tumače: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement