Connect with us

Top Story

Igra sudbine 219. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Adi će POZLITI! Aleksa i ŽAKLINA u STRASNOM ZAGRLJAJU!

Published

on

Igra sudbine 219. epizoda donosi nam takav obrt situacije da ćete u sredu 20. januara od 21.00 misliti da ste na TV Prvoj doživeli najluđu rolerkoster vožnju. Pašće jedna prevara, jedna istraga i jedan OGROMAN ŠOK! Sve bolje od boljeg, i sve gore od goreg! Pa da vidimo, šta je to najbolje, a šta najgore što nas očekuje.

Pročitajte još Igra sudbine 218. epizoda – ADA saznaje STRAŠNU TAJNU o MATIJI! Da li je moguće? ON JE…

Nakon što joj otvoreno zapreti, jedna Sofijina provokacija Uni će ubaciti crv sumnje da je upletena u njenu otmicu. A kakve veze onda sa tim ima Matija? Da li će joj on sada delovati manje nevino? To je onaj isti Matija kom Donka bez trunke skrupula, naređuje da preuzme Adine deonice „milom ili silom“.

 Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Njenom paklenom planu ide na ruku Lukino pijanstvo i Adina otvorena pretnja sinu da će sazvati Upravni odbor i postaviti novog direktora koji će mu momentalno dati otkaz. Da li se zbog toga Luka još više okreće od Ade i prilazi – silama zla?

Pročitajte još SKANDAL drma Meksiko: Seksi snimak OVOG junaka telenovela završio na internetu

Za to vreme Milevica u pratnji Stane dolazi kod Pančete u stan. Kakav li će haos tu nastati. Dve sestre pod istim krovom, a među njima – jedna poluluda inspektorka pod suspenzijom. Zvonimir predlaže Ivanu da zaradi dodatni novac. Hoće li se Adin ljubimac upecati na „laku lovu“?

Pročitajte još TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

I za kraj – najveći šok. Prizor koji će Ada zateći po ulasku u Kan holding, ostaviće je bez tekst  – Aleksa izjavljuje ljubav Žaklinici i počinje strasno da je ljubi!​


Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement