Connect with us

Featured

KLAN (druga sezona) – U nastavku sledi OTMICA POZNATOG srpskog BIZNISMENA? Otkrijte O KOME JE REČ!

Published

on

Serija KLAN čije smo finale prve sezone gledali ovog vikenda – u petak na Superstar TV, a u subotu i nedelju na RTS 1, privukla je veliku pažnju gledalaca. Kako je nedavno potvrđeno, serija će imati drugu, a najverovatnije i treću sezonu.  

KLAN dobija NASTAVAK! Evo KOJE čuvene srpske MAFIJAŠE ćemo GLEDATI u novoj SEZONI!

Nakon što se uoči finala pojavila vest o tome da ćemo u nastavku gledati još mnoga poznata lica srpskog podzemlja iz devedesetih godina, kako Informer otkriva to neće biti jedina pikanterija u nastavku.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković ŽRTVA ljubomore RUSKOG KOLEGE? Zbog NJEGA Biković nije dobio ulogu u filmu LED 2

U drugoj sezoni  serije „Klan“ OTIMAJU MIŠKOVIĆA – piše Informer, i prenosi da će nastavak biti inspirisan otmicom biznismena Miroslava Miškovića.

Vlasnika kompanije „Delta“ pripadnici zemunskog klana oteli su 9. aprila 2001. godine, a za njegovo oslobađanje isplaćeno im je pet miliona nemačkih maraka. Nove epizode hit serije, koja je završena proteklog vikenda, baviće se zlodelima najozloglašenijeg kriminalnog klana na ovim prostorima, među kojima su i otmice.

Pročitajte još HIT! Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE! Evo ČIJA tajna je NAJVEĆA! (VIDEO)

– Druga sezona serije biće uzbudljivija od prve! Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović) dovršiće izgradnju ogromne kuće, koju su započeli u prvoj sezoni, a onda će im preokupacija postati otmice. Jedna od njih biće inspirisana otmicom Miroslava Miškovića, koju je planirao i organizovao Dušan Spasojević Šiptar -prenosi Informer ističući da se još ne zna koji glumac će igrati poznatog biznismena.

Pročitajte još HIT! OTKRIJTE – KO glumi KRISTIJANA GOLUBOVIĆA u seriji KLAN! Oduševićete SE!

Režiser i scenarista serije „Klan“ Boban Skerlić kaže da je zadovoljan reakcijama publike i da uveliko radi na sledećoj sezoni.

– Gledaoci će morati da se strpe za informacije o drugoj sezoni. Time će radost otkrivanja, kad serija bude snimljena, biti veća – istakao je autor serije Slobodan Skerlić.

Prva sezona serije „Klan“, u produkciji „Telekoma Srbija“ i „Fajerflaja“, imala je osam epizoda. Još nije poznato koliko epizoda će imati druga sezona.

Pročitajte jošOTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Inače, Miroslav Mišković je detalje otmice opisao u autobiografiji „Ja, tajkun„, koju je objavio 2018. godine.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Dušan Spasojević je od mene zahtevao deset miliona maraka. Na kraju smo se sporazumeli da se plati pet miliona maraka. Čak smo se i rukovali. Pristao sam. Moj najveći strah, gotovo paničan, bio je da policija može da krene u akciju i da će oni pobeći ili biti ubijeni. U tom slučaju, mene u tom šahtu, u ko zna kakvoj zabiti, niko neće pronaći – napisao je Mišković u knjizi.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement