Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

Published

on

Igra sudbine do sada nas je dobro provozala. Više od 200 epizoda čiste akcije, zavera, uspona i padova. Poput najboljeg akcionog filma – pravo iz Holivuda. Samo što je on trajao (i još traje), duže nego bilo koji holivudski blokbaster. Ipak, do kraja nije ostalo još mnogo. Ako je suditi prema zvaničnim informacijama, serija će imati 300 epizoda. To znači, još nekih 80 do kraja. A kako je to Olja Lević (u seriji Mila Galić) istakla – snimaće se do marta. Početka ili kraja- videćemo.

Pročitajte još Igra sudbine 218. epizoda – ŠOK! Luka je SPAVAO sa ŽAKLINOM? Sledi RAZVOD! Sofija će mu UZETI SVE!

E, sad, nema kukanja. Iako je do kraja ostalo još veoma malo, treba uživati u svakom nastavku – do tog kraja. Tako ćemo napraviti mali siže onoga što nas očekuje u naredne četiri epizode. Odnosno, šta je to što ćemo gledati u narednoj nedelji u seriji Igra sudbine.

Pročitajte još SKANDAL drma Meksiko: Seksi snimak OVOG junaka telenovela završio na internetu

1. Milevica se susreće sa Pančetom – Hoće li biti pomirenja?

Nakon što je Milevina ćerka Žaklina otvorila Pandorinu kutiju, duhovi prošlosti su izleteli iz nje. Pančeta je upoznala svoju sestričinu. Ispostavilo se da su se odlično složile. Žaklina nije imala loše namere, pokazalo se, a da li će iste imati i prema Aleksi? Slutimo da će nedelja pred nama, barem na ovom frontu biti nedelja pomirenja. Hoće li istom stazom krenuti i Mileva? Da li će i ona poželeti da se izmiri sa sestrom? Da li će Pančeta i Mileva Tankosić zakopati ratne  sekire?

Pročitajte još Dijana Erski ODUŠEVILA četvorogodišnjeg KOMŠIJU iz zgrade. Nećete verovati ŠTA JE URADILA!

2. Luka je prevario Sofiju? Koja će biti njena osveta?

Prethodnu nedelju završili smo turbulentno. Poslednji kadrovi otkrili su nam da će se u novim epizodama nešto dogoditi između Luke i Žakline. Brzutka je u šoku ostala bez teksta na vratima Lukine sobe kada je iz kupatila pred nju izašao neko ko očigledno nije Sofija. Budući da je veče pre toga Luka završio pijan u kafani sa Žaklinom, da li je moguće da su njih dvoje završili i u krevetu? Kakve će ovo posledice imati na Lukin brak?

Pročitajte još ŠOK! POTVRĐENO: Junak telenovela VOLI MUŠKARCE! Sa ovim POLITIČAREM je bio u TAJNOJ vezi!

3. Sofija podnosi zahtev za razvod?

Prošle nedelje već smo videli da Sofija punom parom radi na razvodu od Luke. nakon saznanja da je Luka ugovorom sa Adom obavezan da sledećih 10 godina ne raspolaže svojim novcem, Sofija shvata da nije spremna da podnese toliku žrtvu. Ona pokreće čitav sistem da prekine farsu od braka. Želi da se što pre razvede od Luke. Najveći problem je taj što nema dobar razlog, i što bi u svakom slučaju bila proglašena sponzorušom. Ipak, ako se naše slutnje da ju je Luka prevario pokažu kao tačne – imaće sasvim valjan razlog. Pogotovo ako joj u tome kao svedok pomogne mama Brzutka.

Pročitajte još TOP 45 SVE DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021! Od “ljubića” do KRIMIĆA!

4. Bruner kreće u akciju

Mnogo je poteza potegao Bruner da bi se konačno dočepao Kan holdinga i Adine imovine. Osim dve novinarke, koje je unajmio kao svoje satellite, Bruner poteže konce na čjim su krajevima Donka, Zvonimir i Matija. S tim što mu se Matija otima i Bruner to oseća. On zna da mu se ne može sto odsto verovati, jer Matija vodi svoju igru. Sa Sofijom. Hoće li ovo biti nedelja u kojoj će pokvareni biznismen povući odlučujuće poteze za uništenje imperije Ade Kanački? Osveta je njegov motiv, a nema veće motivacije od slomljenog srca. A fotografijom sa Ivanom, Ada je njegovo srce – slomila.

Pročitajte još Ovaj SEKSI MACAN je u PETOJ deceniji, a i dalje zavodi TRBUŠNJACIMA! EVO o KOME je reč

5. Luka napušta Adinu kuću?

Ovo je jedan od scenarija koji nas sigurno očekuje. Ipak, da li ćemo te epizode gledati ove ili neke od narednih nedelja – još je rano za reći. Verujemo da će Žaklina, Pančetina sestričina, imati dobar uticaj na mladog Luku. U slučaju da njih dvoje postanu par, i da uskoro usledi razvod od Sofije, verujemo da će Luka svoj život zaokrenuti za 180 stepeni. Možda se čak vratiti kod Pančete? Sve je moguće. Ipak, pre toga, trebalo bi još jednom da oseti Sofijinu žaoku. Ono najstrašnije što je ova zmija pripremila za njega. A hoćemo li baš to gledati ove nedelje? Ko zna…  

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement